Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma iggia

PROSZE jakie buty dotej sukienki?? i czy pasi w niej iść na osiemnastke??

Polecane posty

Gość nieznajoma iggia
no piszcie

Gość kerri888
ja bym założyła botki lub balerinki

Gość iggiaa
A CO MYŚLICIE O CZARNYCH CZÓŁENKACH ZAMSZOWYCH Z OKRĄGŁYM NOSKIEM NA SZPILECZCE??? :)

nudno;-) ubierz coś kolorowego. mi tam wybitnie by pasowały czerwone szpilki- najlepiej takie "lakierkowe'

Gość iggiaa
też podobają mi się czerwone szpilki ale założyła bym je tylko raz znając życie:) więc wolałabym kupić jakieś buty na wiele okazji ale pomysł świetny tylko chce obcas taki do 8 cm, nie wyższy:)żeby w nich wytrxymac całą noc;)

ja zdecydowanie stawiam na czerwone szpilki :) sukienka ma fajny styl retro i warto byloby to utrzymac :) jesli masz ladne, spore usta to czerwona szminka pod kolor szpilek bylaby super :-) torebka mo ze byc cxarna

Gość iggiaa
kurde strasznie podobają mi się platformy ale nie wiem czy bym się w nich nie zabiła, rzadko zakładam buty na obcasie;) a platformy mają to do tego że są wyysokie niebotycznie ale dzięki za rady:) ewentualnie później zmieniła bym na baleriny gdyby zmęczyły mi się stopy:) a jaka bransoletka?????

to czy wytrzymasz całą noc nie do końca zależy od wysokości obcasa tylko od jego stabilności.Jeżeli nie chcesz dzikich kolorów to mogą być też czarne, ale wtedy dobierz jakiś inny dodatek w ostrzejszym kolorze żeby tak szaro nie było:-) na 18-ce trzeba błyszczeć:classic_cool:

Gość iggiaa
no ładne te butki:) widziałam tez ostatnio takie tylko były chyba szaro czarne, zielono czarne i czerwono czarne, 3 rodzaje, bardzo ładne ale nie pamietam gdzie a mółby mi ktoś z was wysłać link do bransoletki jaka by pasowała??

Gość iggiaa
szczerze mówiąc zawsze boję się kombinowac z ciuchami, gdybym nie poradziła sie was to pewnie ubrałabym rurki i baleriny bo nie wiedziałabym jakie buty pasują do tej sukienki:) nie znam się za bardzo na modzie:)

Gość kasiek84
pieknie bys wygladala w tej sukience co podalas linka i buty szpile czarne z czerwonym :) odeealnie i do tego czerwone usta:) ahhh