Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce Ona

zanieść czy nie?

Polecane posty

Gość w kropce Ona

hej prosze o rade co zrobic prawie rok temu kolezanka przyniosła mi kombinezon dla synka po dziecku swojej znajomej z bloku,nadmienie,ze jak go przyniosła to powiedziała mi,ze ta dziewczyna mi go daje na zawsze(ja ją tez znam z widzenie). od pewnego czasu ta kolezanka mi dupe truje,ze mam ten kombinezon przyniesc bo tamta dziewczyna go potrzebuje do konca wrzesnia. napisałam jej,ze ja sie specjalnie nie bede goniła pół miasta,jak go przyniosła to niech teraz po niego przyjdzie to mi napisała,ze jestem złodziejką i powinno mi byc wstyd. czy ona ma racje? co byscie zrobili na moim miejscu???

A nie mozesz sama tamtej dziewczyny spytac jak to bylo naprawde z tym kombinezonem?moze twoja kolezanka klamie

Gość w kropce Ona
dodam jeszcze,ze wówczas jak ona mi przyniosła ten kombinezonik to podałam dla tamtej dziewczyny kawe i czekoladki,ale to nie oto mi chodzi,tylko o to,ze miałam go zatrzymac a teraz okazuje sie,ze jednak mam oddac,mało tego-odniesc osobiscie.

Gość w kropce Ona
no własnie nie mam jak za bardzo,bo widziałam ją moze 2-3 razy na oczy i nie mam z nią kontaktu

Gość w kropce Ona
up!

To powiedz swojej kolezance zeby ci dala adres albo nr tel i chcesz sama odniesc kombinezonik:)

Gość w kropce Ona
no chyba tak zrobie,odniose osobiscie tej dziewczynie co by kiedys czasem złodziejka cudzych kombinezonów za mną nie wołali po miescie:P najbardziej mnie wkurzyło to,ze niby podarowany a teraz musze oddac ehhh