Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

behindbrowneyes

Dlaczego zdradzacie?

Polecane posty

Zdrada to bardzo częsty temat na tym forum. Moje pytanie brzmi - co jest przyczyna waszej zdrady? Nuda w związku, "wypalenie" uczuć, emocji, zemsta? Czy nie lepiej starać się o związek, albo po prostu go zakończyć, gdy nam nie pasuje? Co wg was wlicza się już w zdradę?

Jak śmiesz w ogóle sądzić że kobiety zdradzają? One po prostu szukają tylko najlepszych genów. Fakt, że sypiają z wieloma facetami, wynika z ich miłości do męża. Chcą, aby ich partner miał jak najlepsze potomstwo.

dominik...popieram cie...wiesz czesto widze cie tu na kafe...i powiem ci ze jestes nastawiony do kobiet bardzo anty- ale wiesz co ....przyznaje ci racje poniekd

Czytając wypoweidzi niektórych kobiet, odniosłam podobne wrażenie do dominika. Ciężko zrozumieć żonę i matkę, która ma przy okazji kochanka... Ale zdarzali się też faceci w paroletnich związkach i drugą dziewczyną na boku, mężowie z młodymi kochankami itp. To zależy od człowieka moim zdaniem

ale spotkalam sie tez z wypoweidziami : kogo wybrac- kobiete ktora KOCHAM czy ideal??? Ja nie rozumiem, jak mozna kogos kochac i jednoczesnie zdradzac go, czy tez spotykac sie z kims innym? Nie lepiej zakonczyc zwiazek? Bo i tak nie mozna nazwac miloscia relacji z kims, kogo zdradzamy...

Gość niestety tak jest i już....
- bo seks jest lepszy - bo kochanek ma czas, mąż nie zawsze - bo fajnie tak trochę się podjarac - bo ten sam penis nawet w 1987 pozycji nie daje satysfakcji - po kochanek "wpadł w oko" - bo dreszczyk emocji - bo można trochę przeżyc z kochankiem fajnych chwil - bo nas słucha - bo jest zawsze czysty, pachnący i nie zmęczony - bo nie żałuje na paliwo czy na obiad - jeszcze?

Gość to bierzesz sobie brzydka
dupeczke za zone i masz pewnosc ze nie zdradzi 🖐️

Gość cowoy_bebop
To jest kurwa nienormalne z waszej strony "kobiety". Zdradzacie i piszecie na forum jak to dobrze mieć seks z kims innym, choc kochacie partnera. I znajdą sie jeszcze do tego podobne wam szmaty, które nie widzą w tym nic złego. Baa..jeszcze beda bronic swojej racji. A facet zyje w nieswiadomosci, planuje. Naoglądacie sie tych romansideł i gracie role kobiet lekkich obyczajów. Całe szczęscie,że są jeszcze wierne kobiety na tym świecie. Ale jest ich coraz mniej.

to bierzesz sobie brzydka dupeczke za zone i masz pewnosc ze nie zdradzi huehue ona nie ale Ty pewnie tak :D

Gość do to bierzesz sobie brzydką
taa, żebyś się kiedyś nie zdziwił :D

Gość niestety tak jest i już....
tak na swoim przykładzie moje życia moja sprawa wszystko płynie jak po kaczce luz

Gość ja piszac brzydka
nie pisalem o tych tlumach przecietnych lasek ale o kobiecie ponizej jakiejkolwiek przecietnej kobiecie :D