Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma....

niewiadoma

Polecane posty

Gość niewiadoma....

pomóżcie mi bo nie wiem co zrobić związałam się z facetem jest dużo dużo starszy niż ja i ma żonę , ciągle mówi że mnie kocha , prezenty , itp. ale ja czuje że to nie prawda wydaje mi się że zależy mu tylko na seksie i na młodej dziewczynie już sama nie wiem zaczyna mi na nim zależeć a widzę że on coraz bardziej mnie wykorzystuje doradźcie coś

Gość niewiadoma....
właśnie nie

Gość yhmhmhmyhm
No, ale jak Cie wykorzystuje niby, dla sexu? przeciez chyba tez masz z tego przyjemnosc nie? poza tym otrzymujesz prezenty rozliczne wiec na co narzekasz ? ze jeszcze nie zlozyl pozwu rozwodowego??

Gość słuchaj a powiedziałaś jemu
nie chodzi o papiery rozwodowe bo wiem że ich nie będzie dziwnie mnie traktuje a prezenty nic nie znaczą

Gość niewiadoma....
nie chodzi o papiery rozwodowe bo wiem że ich nie będzie dziwnie mnie traktuje a prezenty nic nie znaczą . przepraszam nie zmieniłam nicku

Gość yhmhmhmyhm
co to znaczy, ze dziwnie cie traktuje? nie dosc dobrze jak na kochanke?

Gość niewiadoma....
nie chodzi o to że jestem kochanką on mówi co innego a robi co innego np. wczoraj jak był w pracy poprosił żebym do niego przyszłam bo nie może już beze mnie wytrzymać powiedziałam że nie mam czasu to zrobił awanturę

Gość yhmhmhmyhm
no i co w zwiazku z tym? mechanizm taki-liczyl, ze przyjdziesz, nie przyszlas, frustracja, agresja