Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia8525

ciaza?

Polecane posty

Gość kasia8525

jestem bardzo zestresowana.. mysle czy mozliwajest ciaza.. chlopak wlozyl we mnie penisa.. na 1minute doslownie pare wlozen..do wytrysku bylo baardzo daleko. dodam ze ostatnia miesiaczke mialam 30sierpnia. a poprzednia 1lipca, czyli mniej wiecej mam cykl 30dniowy. czyli teraz mam 20dzien cyklu.

Gość apostrquit
Nie możliwe żebyś zaszła w ciąże....jeżeli powiedzmy masz owulacje w 16-17 dniu cyklu , a komórka jajowa zaczyna swoją podróż przez powiedzmy 42 godziny , a ten chłopak nie spuścił Ci się do środka...jest to nie możliwe...Faktycznie są przypadki, gdzie kobiety zachodziły w ciąże podczas seksu przerywanego, ponieważ w wydzielinie mężczyzny też są plemniki...ale jeżeli masz 20 dzień cyklu i to napewno...to nie ma szans..

Gość MALAMI111
a ja to powiem tak , w sluzie,ktory wydziela penis sa rowniez plemniki!!! i dlatego np stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem, jesli uprawialiscie sex nawet przez minute to mogly plemniki sie dostac. a jesli mialas daleko do owulacji to dodam,ze plemniki moga przezyc w ciele kobiety 3-4 doby i moze dojsc do zapolodnienia potem.

tak , ale jak chłopak wcześniej sikał to nie musisz się bać;p po za tym plemniki w pre-ejakulacie się nie zdolne do zapłodnienia.