Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w mojej klasie

Czy dobrze tak koleżance? została opluta!

Polecane posty

Gość w mojej klasie

Dziewczyna prześladuje od pierwszej klasy liceum chłopaka, dokucza mu cały czas, wyzywa go a on w tym tygodniu wziął i ją opluł. Oczywiście nikt poza mną nie widział tej sytuacji i gdy ona powiedziała o tym wychowawczyni to powiedziałam nauczycielce że to nie prawda[widziałam kto zaczął] i że to ona mu ubliżała. Tamten chłopak jest uważany w klasie za kogoś gorszego bo jego rodzice są alkoholikami, mimo że uczy się najlepiej w klasie to i tak prawie wszyscy w klasie się z niego śmieją. Teraz on postanowił że jako jedyny w klaskie nie pójdzie na studniówke.

Gość jesteś głupia ten chłopak
okazał się chamem. co by ta dziewczyna nie mówila to on nie miał prawa to tak jak policzke.

* policzek.

Gość sama jesteś glupia
chłopak w końcu nie wytrzymał i zrobił co zrobił, dobrze głupiej dziewusze

Gość pastafarianka reaktywacja
ich sprawa to jest, olej to, a gościu zrobił git.

Gość w mojej klasie
Ja uważam że dobrze zrobił. W końcu jej nie pobił a oplucie to tak jakby kobieta uderzyła faceta w twarz, takie coś to nie jest bicie tylko zniewaga. Ja na jego miejscu zrobiłabym jej coś gorszego, tym bardziej że ona ciągle ubliżała jego rodzicom, ja na jego miejscu nie wiem czy bym wytrzymała.

Gość facet zrobił dobrze
ale ty? po co kłamałaś? teraz będziesz uważana za kłamczuchę, chociaż nie twierdzę, że ta dziewczyna miała rację i nawet myślę, że jej się należało... mogłaś powiedzieć, że nie widziałaś dokładnie, że np byłaś akurat odwrócona, albo sprawdzałaś pocztę w telefonie... ja bym tak przynajmniej zrobiła - nie mieszałabym się w cudzy konflikt nawet jeśli w głębi duszy stałabym po czyjejś stronie...

Gość on nie zrobił dobrze on zrobił
bardzo dobrze:D

bardzo dobrze zrobił.jestem kobietą,ale nie można wiecznie dać się ponizac.nie wazne,że dziewczyna.one same są agresywne i prowokuj do takich zachowan.

Gość w mojej klasie
I tak nie żyłam w zgodzie z tą dziewczyną i chciałam dać jej nauczke.

A jakby ją uderzył? Też byście go broniły skończone idiotki?

Gość do jesteś głupia ten chłopak
ale on ją opluł.:D czyli tylko poniżył:D

Gość może dziewczyna nauczy się
szacunku do innych.

Gość i dalej plećcie farmazony
że szkoła to najlepsze miejsce do nauki zachowań społecznych dla dzieci.

Uwazam ze nikt nie upowaznil tej oplutej! do ublizania chlopakowi! tylko dlatego ze jego rodzice sa alkocholikami! Nikt nie zasluguje, na takie traktowanie, a to ze ja oplul! no coz widocznie jej sie nalezalo....niestety

jak mozna uwazac kogos za gorszego birac pod uwage rodzicow - alkoholikow:O Ludzie z Twojej klasy sa nienormalni. Nie dziwie mu sie ze nie chce isc na studniowke. Pewie czuje sie odrzucony. Powinno sie go podziwiac za to ze mimo trudnych warunkow zyciowych nie schodzi na zla droge i do czegos dazy. Jak dla mnie normana reakcja na atak. Ile mozna dawac sie ponizac. A ta gowniara co zaczela pewnie mu zazdrosci dobrych stopni:O

Gość nie odbierzecie kafeterii
gdyby uderzył ją, oczywiście nie tam sierpowy ale policzek, to by zrobił bardzo dobrze. w końcu jest równouprawnienie, więc wszyscy się mogą lać po ryju :classic_cool: dobrze chłopak zrobił i ty też dobrze zrobiłaś.

ja uważam że burak z niego , bolało go, ale zamiast sie inteligentnie odgryzc ciętą riposta zachował się jak prostak. :o zupełnie niedojrzały widać krew pijaków :D normalny chłopak wziąłby i pogadał

kupetka ja uważam że burak z niego , bolało go, ale zamiast sie inteligentnie odgryzc ciętą riposta zachował się jak prostak. zupełnie niedojrzały widać krew pijaków normalny chłopak wziąłby i pogadał latwo Ci tak powiedziec. Nie wiesz jakbys zareagowala

Gość nie odbierzecie kafeterii
kupetka głupoty gadasz, nie masz pojęcia, nie dość, że koleś ma miazgę w domu bo rodzice piją, to jeszcze w szkole - to jak on ma dojrzeć? kto ma go wychowywać? kurwa, pomyśl tylko, założę się, że nigdy nie miałaś do czynienia z takim problemem na żywo, więc nie wiesz co mówisz.

Gość w mojej klasie
Ale dlaczego on miał z nią rozmawiac? jak ona i tak uważa go za kogoś gorszego. Mnie to ucieszyło że on ją opluł, została poniżona i należało jej się to, ja na jego miejscu zrobiłabym coś gorszego. Poza tym jeśli ktoś jest dlatego chłopaka dobry to on też, ja np. od niego pożyczam zeszyty bo żyje z nim w zgodzie:D

Gość w mojej klasie
a tak w ogóle to prowo , chcialam wam pokazac jak sie litujecie nad patolgicznymi bachorami pijackich mord

21:37 [zgłoś do usunięcia] w mojej klasie a tak w ogóle to prowo , chcialam wam pokazac jak sie litujecie nad patolgicznymi bachorami pijackich mord Ten post to podszyw.

Gość dzisiaj uprzejma
Chłopak nie postanowił nie iść, tylko pewnie nie ma na to kasy. A, że opluł szuję- zrobił to samo ona, tylko inaczej. :)

Gość dzisiaj uprzejma
a, jak prowo, to spadam. weekend, gimgówno w akcji:)

to sie potem nie żalcie jak was mąż uderzy bo go obrazicie, przypalicie koszule, obiad czy coś :) "bo miał prawo bo biedny z pijackiej rodziny" rozgrzeszajcie sobie dalej... a ty autorko jestes kłamczuchą i grasz na ludzkich emocjach jak na igrzyskach... robisz tutaj lincz i chcesz słuchać od prostaków w kafe że dobrze postąpiłaś :)

wkurwia mnie takie pierdolenie osob ktore gowno wiedza o takim zyciu! Nie wieie jak to ryje mozg i jak ciezko jest zyc w takiej rodzinie z takim problemem!

Ja też już kończe, ale tak na marginesie to nie jest prowokacja. Ktoś się podszył pode mnie bo nie spodobało się tej osobie że poparłam tamtego chłopca. A z resztą kolega powiedział że nie idzie nie tylko z powodów finansowych ale również dlatego że większości osób w klasie nie lubi.

kupetka to sie potem nie żalcie jak was mąż uderzy bo go obrazicie, przypalicie koszule, obiad czy coś "bo miał prawo bo biedny z pijackiej rodziny" rozgrzeszajcie sobie dalej... jestes pierdolnieta i gowno wiesz o zyciu! Tyle Ci powiem!