Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w mojej klasie

Czy dobrze tak koleżance? została opluta!

Polecane posty

taaa...jedna laska kiedys napisała"przyznam wam sie do czegos" i opisała tam że pisze prowokacje tak że odwraca sytuacje i dokładnie prowokuje , ludzie piszą obrazliwe rzeczy pod kątem kogoś itp itd. zręcznie manipuluje emocjami, faktami itp....

Gość nie odbierzecie kafeterii
kupetka nic nie wiesz, NIC. a poza tym przecież autorka nie kłamała, gdzie skłamała?

kupetka ale on jej nie uderzył tylko zrobił to co powinien:D ja bym ją uderzyła na jego miejscu:D tylko że ja to inna sytuacja:D ja jestem dziewczyną, ona dziewczyną więc prawde mówiąc nic bym złego nie zrobiła. Kupetka, popierasz tą dziewczyne tylko dlatego że jest dziewczyną? czyż tak?

drobny mak -- ciekawe czy na żywo też byś była taka mocna w gębie wiejska chamówo. co pewnie też masz rodziców alkoholików? a wiesz co idiotko? masz rację , niewiele wiem o życiu w rynsztoku... mam toksycznych rodziców ale nie pijaków :)

Gość to kupetka podszyła się pod
autorke.

kupetka drobny mak -- ciekawe czy na żywo też byś była taka mocna w gębie wiejska chamówo. co pewnie też masz rodziców alkoholików? a wiesz co idiotko? masz rację , niewiele wiem o życiu w rynsztoku... mam toksycznych rodziców ale nie pijaków Mam ojca ktory ma problem z alkoholem. Dlatego wkurwia mnie cos takiego ze ktos pierdoli takie farmazony. Myslisz ze oplul ja bo ma rodzicow alkoholikow?:D jestem bardzo ciekawa co ty bys zrobila...

drobny mak - Ty wiejska chamówo (((:classic_cool:))))

nie tylko dlatego, że jest dziewczyną, ale bardziej bo : a) gdyby ktokolwiek z was został opluty to pewnie byscie inaczej ćwierkali , a takto mówicie "o dobrze jej tak" ! taki głos ludu... ale mówcie glosem jednostki ;) wychowałam się w takiej kulturze , że ludzie czasem się policzkują, czasem to nawet zabawne...ale plucie??? to już kompletny rynsztok !! brzydzę się czegoś takiego. pluć to hmm.... nie umiem tego określic ale to przegięcie... b) popadacie w owczy pęd i bronicie chłopaka ...a on dał sie wyprowadzić z równowagi , sądzę że gdyby laska obrażała kolesia z dobrego domu to by inaczje ją potraktował

"wiejska chamowo" :D co to za okreslenie...:Ddlaczego mnie obrazasz 😭 ide sie powiesic bo tego nie przezyje:classic_cool:

masz rację nie wiem o życiu i nie zazdroszczę ci wcale tej twojej wiedzy :D dalej mnie oceniaj po wpisach na kafeterii płycizno i ścieraj rzygi po rodzince :) agresja -- widac już to masz... czyli patologia dziedziczenie... nie macie klasy i tyle . jakiego szacunku oczekujecie?? ty i tacy jak ty?? mam szacunek dla biednych, dla bezdomnych ale dla pijaków i ćpunów nie ;)

kupetka często ci z "dobrych domów" reagują inaczej, nie znaczy lepiej. powiedz mi, co byś zrobiła gdyby ktoś cię ciągle poniżał? autorka napisała wyraźnie, że to NIE BYŁA jednorazowa sytuacja.

kupetka ty za to masz w chuj klasy, że opluwasz (może nie dosłownie, a słownie) innych :)

no jestes niestety ... myslisz,że sie przylansujesz na tanią historyjkę jak z rozmów w toku... bo rodzice pijacy , a ja jestem może gorsza bo mam zdrowych :D

kupetka tez uwazam ze opowiadasz pierdoly , jak glupia jakas!! przeciez autorka pisze wyraznie ze dziewczyna przesladuje go od pierwszej klasy liceum, do jakiego stanu musiala go doprowadzic! ze chlopak tak zareagowal!! A wogole to ta mlodziez jakas popierniczona jest...jak moze chlopaka przesladowac cala klasa z powodu patalogi z jakej wyszedl...widac odrazu ze same mieczaki i lalusie do tej szkoly i klasy chodza, brak im wszystkim jaj!! a jeszcze nie wiedza! w jaka patologie moga popasc.....

A co to za różnica? gdyby on jej dokuczał a ona go opluła to byś poparła ją? dobrze zrozumiałam?, ja uważam że przy takich sytuacjach nie patrzy się na to kto jakiej jest płci ale na to kto zaczął. I ja powiedziałam chłopakowi że dobrze jej zrobił a ona niech się cieszy że tak to się dla niej skończyło. Jak patrze na to, to widze że kobiety czasem zachowują się gorzej od mężczyzn a potem się skarżą że facet je poniżył czy upokorzył.

kupetka- skoro jestes taka obeznana w rodzinach patologicznych to moze napisz skad ten chlopak mial sie nauczyc dobrych manier, zalatwiania spraw z godnoscia i kultura? bo mnie sie wydaje ze czlowiek wynosi wszystko z domu? A co powiesz na to, ze chlopak "zyjacy w rynsztoku" jest najlepszy w klasie? Chlopak znizyl sie do jej poziomu... po prostu...

słownie mogę , ale nigdy nie opluć , bo to zbyt niskie ;) chodzi o wyuczone nawyki niektórzy są nauczenie by na obelgi nadstawić drugi policzek, inni spoliczkowac, inni mają chamskie odzywki....a plucie?? widać tak tego chłopaka nauczyli o to mi chodzi. gdyby ją spoliczkował byłoby też źle ale bardziej godnie , a tak biedna musiała znosić jego slinę :( to prawie jak gwałt!! uraczył ją swoimi płynami ustrojowymi bleee :o

Gość kupetka to kupetka
czyli pojemnik na kocie gowno :D adekwatna nazwa do jej poziomu ;) tyle w temacie popieram chlopaka, tej suce pasuje jeszcze w morde dac

22:03 kupetka?? chyba ktoś ci chujem wypchnął mózg :D kuwetka - to jest miejsce na odchody kota ... kupetka to co innego pomarańczko :)

kupetka masz rację nie wiem o życiu i nie zazdroszczę ci wcale tej twojej wiedzy dalej mnie oceniaj po wpisach na kafeterii płycizno i ścieraj rzygi po rodzince agresja -- widac już to masz... czyli patologia dziedziczenie... nie macie klasy i tyle . jakiego szacunku oczekujecie?? ty i tacy jak ty?? mam szacunek dla biednych, dla bezdomnych ale dla pijaków i ćpunów nie o kurwa rozjebalas mnie na lopatki:D:D:D tak zyje w brudzie i smrodzie:D:D szczamy pod sciebie:D jestes pojebana debilka. Ty slyszysz ze ktos ma problem z alkoholem i od razu widzisz brud, smrod i ubostwo:D Mialam zajebiste dziecinstwo, niczego w zyciu mi nie brakowalo i dalej nie brakuje. Oburzylam sie nie dlatego ze mam ojca ktory pije tylko studiuje to co studiuje i noz mi sie w kieszeni otwiera jak czytam takie glupoty

ehh wy tak wszyscy na jedną :)honorowo :classic_cool: to idę . a wy pijcie % i napędzajcie budżet państwa .

mam w dupie jak żyjecie, jakoś nigdy mi pijackie mordy nie imponowały. wiem wiem swiat jest nastawiony a szczególnie polska. to taki szpan wstawić na wasze nk. foteczke z kieliszkiem nie :) moczcie sobie ... a ten ten debil co pomylił słowa już sie nie odezwie?? tępoty

a ty honorowo bronisz winnej :) idź w pizdu i nie wracaj 🖐️

nie zabrakło... po prostu - temat był - chłopak atakowany przez wszystkich opluł i już fajnie brawo i git a w temacie co? ja mam odmienne zdanie i wszyscy na mnie napadają. no ale to ja jestem zła. hipokryci z hipo nie gadam

mozesz miec odmienne zdanie ale wypowiedziec je w inny sposob. A ty od razu zaatakowalas chlopaka bo jest z patologii wiec krzyzyk na niego trzeba juz postawic. A z tym gwaltem to przesadzilas:D

I dobrze zrobil! Powinien jej jeszcze wylac kubek goracej herbaty na glowe by jej wszystkie wlosy wypadly........ a skoro nie ktorzy uwazaja to za gwalt:D:D to widocznie im sie marzy byc zgwalconym:classic_cool::classic_cool:.

Gość kjhfgyh
hahahaha dawno sie tak nie uśmiałam :)