Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grs2

Odchodze od meza!!

Polecane posty

Gość grs2

Po 32 latach okazalo sie ze moj maz byl wychowywany przez dziadkow w przekonaniu ze oni sa jego rodzicami. Moja tesciowa jest jego siostra, to sytuacja jak z jakiegos kiepskiego serialu. Ale pytanie kto jest ojcem? z tego co slyszalam to jakis zly czlowiek, dlatego zastanawiam sie nad rozstaniem? nie wiem jakie moj maz ma geny.

Gość Emilkaeh
Czy to jego wina???????? On został oszukany a Ty chcesz go jeszcze za to ukarać?!

Jego wina nie, ale nie wiem kto jest jego ojcem? od nie ktorych ludzi slyszalam ze jego biologiczny ojciec to jakis dran, skad wiadomo czy moj maz tego nie odziedziczyl. Teraz jest wsciekly na swoich opiekunow, narazie sie tylko zastanawiam i wiem ze napewno bede musiala z nim porozmawiac na temat naszego rozstania czy tez dalszego zycia razem.

Gość zapach pomarańczy...
Przeżyłaś z nim tyle lat i co, nagle przyszło oświecenie? Nie wiesz z kim żyłaś? Gdyby był małpą też byś nie zauważyła wcześniej?

Gość Emilkaeh
Czy zanim dowiedziałaś się o wszystkim, uważałaś, że Twój mąż jest złym człowiekiem, że rodzice (dziadkowie) źle go wychowali??? On ma prawo być wściekły na opiekunów, każdy normalny człowkiek tak by się zachował!

Niby jak to mialam zauwazyc? Dopiero teraz wszystko sie wydalo, i napewno jest mi trudniej niz mezowi. Nie uwazam go za zlego czlowieka, ale skad mam wiedziec kim byl jego ojciec? a co jesli kiedys bedzie mieli dzieci i odziedzicza geny po biologicznym ojcu meza, wole dmuchac na zimno i byc ostrozna.

Gość dzisiaj uprzejma
Co się kurwa dzieje. Na ilu forach założyłaś debilko ten temat??? Przed chwilą się wypowiadałam!!!

Gość Emilkaeh
Twój tok myślenia mnie przeraża! Czy Ty wogóle kochasz swojego męża?! Piszesz jakby to był dla Ciebie ktoś obcy!Jak długo jesteście razem?

Od 5 lat jestesmy malzenstwem, ale co to ma do rzeczy? On napewno ma sklonnosci do klamstwa, bo wychowal sie w klamstwie i ma to w genach, jeszcze nikt z jego rodziny nie chce rozmawiac ze mna na temat jego ojca.

Gość Emilkaeh
No tak. Masz pojęcie o genetyce i dziedziczeniu, że mąż bidulek musi w odstawkę pójść ! Obawiałabym się tego, co Ty możesz przekazać potomstwu, a nie Twój mąż!

w szoku jestem jesli chodzi o Twoje myślenie, przecież to nie jest koniec świata!! męza wychowali dzis dziadkowie - wiec przejął ich zachowanie, a geny napewno gdyby miały byc złe to juz by sie ujawniły jego złe zachowania itd. Najpierw poczytaj i dowiedz się coś na temat genów, bo mówisz o genach jak o śmiertelnej chorobie!!!

Gość dzisiaj uprzejma
Nad własnymi genami się debilko zastanów. Co mąz zawinił w tym całym syfie???

Gość dzisiaj uprzejma
Chyba, że jesteś genetykiem:D:D:D

Gość 67help
a ja uwazam ze masz racje;p ODEJDZ OD NIEGO!! BO SZKODA FACETA NA TALA GLUPIA BABE!!

Gość dzisiaj uprzejma
czasami trafia się na forum taka degeneratka, faktycznie chłopa szkoda:D:D:D

gowno prawda, ma nowego fagasa na boku i tylko szuka pretekstu zeby odejsc, przychodzi na to forum aby uzyskac choc jedną odpowiedź ze dobrze robi, wtedy uzna to za wyrocznie....kretynka