Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grs2

Odchodze od meza!

Polecane posty

Gość grs2

Po 32 latach okazalo sie ze moj maz byl wychowywany przez dziadkow w przekonaniu ze oni sa jego rodzicami. Moja tesciowa jest jego siostra, to sytuacja jak z jakiegos kiepskiego serialu. Ale pytanie kto jest ojcem? z tego co slyszalam to jakis zly czlowiek, dlatego zastanawiam sie nad rozstaniem? nie wiem jakie moj maz ma geny.

Nie, nie prowokacja. Odchodze od meza bo nie jestem w stanie byc z kims takim, nie dalabym rady. Przeciez ja weszlam do rodziny patologicznej. Narazie on jest wsciekly na swoich adopcyjnych rodzico-dziadkow, jest puki co zalamany ale pozniej gdy ochlone to porozmawiam z nim o naszym rozstaniu. Narazie sie tylko zastanawiam.

Gość Maryska____
jesli te 32 lata te geny ci nie przeskadzaly to nie rob z tego teraz juz zadnego problemu!

Je jestem jego zona od 5 lat ale on zyje od 32. Nauczcie sie ludzie czytac ze zrozumieniem. Przez te 5 lat moj maz byl dla mnie dobry, ale ja nie jestem w stanie teraz z nim byc. Spytalam sie raz jego siostro-matki kim byl jego ojciec to powiedziala mi ze to nie moja sprawa, ale pytalam tez rodzine swojego meza, miedzy innymi wujko-braci bo nie wiem jak to nazwac,to mowili ze ten mezczyzna byl strasznym draniem.

Gość Onanizm wzmacnia organizm
więc o co chodzi?

Jego matka urodzila go jak miala 16 lat a potem jej rodzice wzieli go na wychowanie, dla mnie to chora sytuacja, ja nienadaje si edo zycia w takiej rodzinie ktora nie dosc ze jest przepelniona klamstwem to nie zycie dla mnie.

Gość Maryska____
jesli maz jest dobry to bym sie na twoim miejscu nie rozeszla

Gość dzisiaj uprzejma
Nie czujesz potrzeby bycia z nim, wspierania w takich chwilach? Na dobre i na złe przysięgałaś, a teraz o geny pytasz? Sama jesteś patologiczna i niezrównowazona

Gość rada jak ta lala
1. On nie miał na to wpływu. 2. Jest dla Ciebie dobry jako mąż. Wniosek: Chcąc go opuścić sama wydajesz się być patologią.