Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnicaxxxxxxxx

jestem sama... nie umiem być...

Polecane posty

orzechowe orzeszki Kochana będzie dobrze Gdybyś wiedziała .Co ja przeszłam przez ostatni rok .Nawet nie chcę tego wspominac ;( Kochana zostałam sama z dzieckiem.Nie dawałam rady sobie sama ze soba .Rozwód ex mąż i problemy.Goniłam jak głupia by miec dziecku co do garnka włożyć,a uwiez czasem było naprawdę żle tylko praca dom Obowiązki :( ale dzięki bogu jest teraz takie coś jak dotacje z UP więc .Powiedziałam sobie albo wóż albo przewóz.Gorzej już być nie może . I cały czas sobie wmawiam Dasz Rade musi być kiedyś oki:)

Gość orzechowe orzeszki
tak, masz racje magnetyczna. Jejku, musze isc spac....bo mi sie zegar biol.od tego bezrobocia przestawi do reszty...i potem nie bede umiala wtsax rano Dobranoc.zajrze tu potem:)❤️

Gość magnetycznaa
ta trzeba spac bo zegar tyka narazie i NIE TARCIC DUCHA !!

Gość magnetycznaa
mi sie przewaznie sni gdy jest pelnia

orzechowe orzeszki to miłych snów Może dziś w nocy jakiś bardzooo przyjemny sen sie przyśni :);) Dobranoc ja tu troszkę jeszcze zabawie bo oczka jak pięc zeta mam ;)

Gość magnetycznaa
o wiem opowiem jakis najlepszy sen w moim zyciu a ty opowiesz swoj okej_

Gość orzechowe orzeszki
Lubisi-dziekuje🌻 Jak zakladasz dzialalnosc to uwazaj tylko i nie kupuj na zapas wiele czegos,nie zbadawszy rynku bo jak ci zostanie, nie sprzedasz a bedziesz musiala np. zamnknac dzialalnosc to trzeba bedzie od tego zaplacic VAT. Poradz sie ksiegowej najlepiej, jak masz jakas. Musze isc, dobranoc 🌻

Gość babulka
Oj, dziewczyny, dziewczyny. Ja wiem, że sobota, że chandra itp. Ale nic tak nie robi dobrze na duszy jak spacer nawet samemu. Można wtedy dużo rzeczy przemyśleć i zmieniać się, zmieniać i jeszcze raz zmieniać.

Gość magnetycznaa
tyn ja chzba ni ejsetsm w stanie opowiedziec bo takowego nie mialam ale ty mozesz

Gość magnetycznaa
nie lubie chodzic nigdzie sama no chyba ye malo ludzi jest gdzies

Gość babulka
LUBISI25A JESTEŚ OGROMNA SZCZĘSCIARA, masz się z czego cieszyć

magnetycznaa ...a dlaczego nie lubisz chodzić sama powiem ci ze czasem to pomaga!!! .ja też kiedyś nie lubiłam chodzić sama zawsze wydawało mi się że ludzi dziwnie na mnie patrzą na imprezach ,gdzies u znajomych .Sama z dzieckiem ale teraz już nie patrze na ludzi .Chę iść idę i bawię się dobrze :)

Gość magnetycznaa
dobrze to ja zegnam mile panie i zycze wszystkiego dobrego

Gość magnetycznaa
no wlasnie dlatego co piszesz wydaje mi sie ze ludzie na mnie dziwnie patrza i ze rozne rzeczy im po glowie chodza

babulka mam szczęście że mam taką córcie bo bez niej to już bym dawno sobie życie odpuściła,a tak mam dla kogo żyć i dla kogo walczyć.Ale czy jestem szczęściarą hmmm za dużo mam problemów więc chyba tak do końca szczęśliwa nie jestem skoro godzina 00:37 a ja dalej na kafeteri siedze :(

magnetycznaa I tobie też Miłych snów życze Jutro wstan ,weż głęboki wdech i powiedz nawet gdy będzie padał deszcz 'jaki Piękny dzień dziś sie zapowiada ' :) hehe zaraz tu sama zostane ;)

Gość magnetycznaa
dzieki lubisi25a nawet pomoglo i chyba wybiore sie dzisiaj na spacer :)