Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz 40

prawie czterdziestka...i co teraz?

Polecane posty

Gość zaraz 40

Tak...zaraz czterdziestka stuknie...i co na to poradzić? I co z tego, że nie wyglądam na te lata, co z tego że się nie czuję na te lata? Fakt jest faktem....wiek poważny a mnie wciąż mało wszystkiego..a może najwyższy czas spoważnieć? Coraz częściej myślę, że nic mnie już w życiu nie czeka....czy to już kryzys wieku średniego?

Gość lisiczkapiękna
a co cie jeszcze powinno czekac w życiu? Czego jeszcze pragniesz? POdaj spis..:)

Gość zaraz 40
zarąbisty seks, dreszcze, emocje, gęsia skórka......;) ech wiecie o czym mówię...życie po prostu....

Gość lisiczkapiękna
a masz rodzinę? męża i dzieci czy jesteś singlem?

Gość zaraz 40
e chyba nie ma tu o tej porze moich rówieśników.... Pewnie już grzecznie śpią, jak przystało na wapniaków...rany! jestem wapniakiem????!!!!!!!!!

Gość zaraz 40
:D mam rodzinkę, oczywiście...mężata, dzieciata, od 21 lat....hm tak wcześnie zaczęłam.....

Gość lisiczkapiękna
nie jesteś wapniakiem ale jak ci się chce seksu to trzeba poszukać jurnego chłopa, nie ma wyjścia;)

Gość zaraz 40
hi hi hi no tak mój niegdyś jurny chrapie jak zaklęty....a znaleźć innego na seks??? Zaraz nas zjedzą złośliwe i oburzone mohery ....A tak w czysto hipotetycznych rozważaniach...myślisz ,że czterdziestką ktoś jeszcze może się zainteresować?????

Gość zaraz 40
Nieważne, i tak bym się nie zdobyła na skok w bok ...chyba....ale robi mi się smutno, że już bliżej mi niż dalej do starości, i że już teraz trzeba robić miejsce dzieciakom....rany ja wciąż pamiętam moją studniówkę, maturę,.....to było kurka przedwczoraj!!!!!!!

Gość zaraz 40
No chyba powiedziałam to co jest oczywiste i nikomu nawet się nie chcę ze mną polemizować....a więc jak na staruszkę przystało, lecę po szlafmycę, flanelową koszulinę i wkulnę się do mego brzuchatego jurnego niegdyś chłopa...hi hi hi

Gość zaraz 40
No i widzicie nawet sama do siebie zaczynam już gadać....żałosne...dobrej nocy wszystkim wapniakom.... :D

Gość za 3 lata 40
mnie tez przeraża zbliżająca się 40. Nie wierzę,że to już niedługo. I teraz to tak naprawdę z górki już...

Gość lisiczkapiękna
przez całe życie trzeba spełniac swoje marzenia i rozwijać swoje pasje i wiek nie ma tu nic do rzeczy... A ty skarbie po prostu nie jesteś wyżyta seksualnie a poza tym wszystko jest z toba ok:).:)

Gość ja 44ona
Ale macie problemy :-) Ja mam 44 lata i czuje sie normalnie,mozna nawet rzec super. Autorko,Ty chyba niedopieszczona,niedoceniana jestes.

Gość zaraz 40
już teraz tak zaczynam....ale jeszcze gdzieś się tli iskierka, ze może jeszcze coś tam dla mnie los w zanadrzu trzyma zarąbistego??? ;D ale pewnie mrzonki to i tyle....:)

Gość dobrze ze ten ideal
ak mozna byc takim durnym:-O mowic o sobie samym ze jest sie wapniakiem w wieku 40 lat.

Gość zaraz 40
Wiecie, coś w tym jest, że niedopieszczona....tak w ogóle to przyznam się Wam, że seks dopiero niedawno wzbudził moje zainteresowanie....do tej pory też owszem ale nie zastanawiałam się na tym za bardzo ....za to teraz chyba bardziej jestem wymagająca i otwarta...ale co z tego, kiedy mąż już raczej taki lekko że tak powiem, zdystansowany ...;D To myślicie, że przez to mam jakiegoś doła?

Gość ja 44ona
zaraz 40--a niby co ten los miałby trzymac w zanadrzu dla Ciebie :-) Trzeba było nie wychodzic za maz,nie rodzic dzieci,wtedy mogłąbys przezywac przygode za przygodą. Masz meza,dzieci,wiec jakich Ty nowosci chcesz w zyciu :-)

Gość ja 44ona
zaraz 40--No to wspołczuje Ci,ze dopiero teraz w seksie stałas sie wymagajaca :-) Tylko jak to ma sie do tego,ze maz niezbyt chcetny na umizgi:-)

Gość zaraz 40
No właśnie....wiem, że nie powinnam już niczego chcieć....wiem, że już wszystko mam, bo i męża, i dzieci, ...no ale co poradzę, że mojej rogatej duszy coś tam się jeszcze chcę...i nie myślę tu o kochanku czy coś w tym rodzaju....ja po prostu jakoś nie mogę się zgodzić, że wszystko co naj...już za mną...bo na to mi wygląda.....

Gość aha i achh
a mi za kilka lat stuknie 50 i co? Tych lat po 40tce nie zamienilabym za wszystkie przed, te są lepsze. Ale o tej 50tce myśle ze strachem 😭

Gość ja 44ona
...malwina...ja od zawsze byłam wymagajaca w seksie i potrzebowałam dobrego seksu,a nei dopiero po 40 :-)

Gość zaraz 40
wiem, późno ale taka ze mnie matka Polka była....dzieci , szkoła, przedszkole , nigdy seks nie był dla mnie taki ważny...teraz jest na to czas ale....pewnie i to mi wkrótce przejdzie.... malwina....jesteś bardzo rozsądną osobą... i chyba mnie troszkę rozumiesz...dzięki...

Gość ja 44ona
Przykro mi,ale mijającego czasu boją sie przewaznie osoby które nie miały i nie maja zainteresowan,tylko ich zycie kreciło sie wokół rodziny.

Gość ja 44ona
zaraz 40 a Ty masz jakeis zainteresowania,czy po prostu wscieku macicy dostajesz ;-)

Gość zaraz 40
aha i achh....naprawdę? ??? A co jest co było takiego pasjonującego w tych latach po 40?....Nic nie przychodzi mi do głowy, co mogłoby być pasjonujące w tym wieku....średnim...;( np popatrzcie jak to brzmi: Średni.....bleeeeeeeee