Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz 40

prawie czterdziestka...i co teraz?

Polecane posty

Gość ja 44ona
Jestescie po prostu neidoceniane przez swoich mezow,dzieci,pracodawcow,znajomychi dlatego macie takie doła :-)

Gość zaraz 40
nie no spokojnie...nie jestem taka beznadziejna....mam troszkę zajęć i pewnie dlatego też czas upłynął mi tak szybko...pracuję w redakcji pewnej gazetki...lokalnej, ale zawsze coś się dzieje...i naprawdę nie ma czasu na nudę....pod tym względem też jestem zrealizowana....i w tym jest problem....może trzeba poszukać czegoś nowego?

Gość zaraz 40
...ja 44ona...tak myślisz? Ja nie czuję się niedoceniana...absolutnie .... A może jesteśmy duszami, które nadal chcą czegoś dokonać, chcą czegoś więcej? Chcą jeszcze czegoś dokonać a nie spocząć na laurach?

Gość ja 44ona
zaraz 40 cha,cha,cha :-) z takim podejsciem do 40 urodzin to Ty dokonasz :-) wiele :-) Kobieta doceniona przez wszystkich nie przezywa tak swojego wieku :-)

Gość zaraz 40
Tak malwina...fajnie to ujęłaś..... Mnie chyba naszła jakaś refleksja w związku z tym czego dokonałam , czego bym jeszcze chciała....ale jednocześnie wydaję mi się , że na wiele rzeczy już za późno i czasem wstyd się przyznać ...nie chce się już wysilać człowiekowi po czterdziestce.........

Gość zaraz 40
Być może..być może masz rację, jestem niedoceniona przez wszystkich i wszystko...ale nie jestem wojowniczo nastawiona....nie lubię też kąsać jadem na internetowych forach...tak po prostu chciałam tylko po zastanawiać się nad tym co tam komu w duszy gra po czterdziestce.....

Gość zaraz 40
to do ja 44ona było....

Gość ja 44ona
zaraz 40 :-) no to idz do łozka ,do meza :-)

Gość ja 44ona
:-) kobietki,nei SPA,tylko dobre bolcowanie by Wam sie przydało ;-)

Gość zaraz 40
A wiesz, to jest pomysł!!! Bajeczne SPA....tak z całą pewnością by nie zaszkodziło.....hi hi hi Mój mąż na pewno pomyślałby, że mi kompletnie odwaliło na stare lata.....hi hi hi ale tak jestem za..... Tak to chyba dobry pomysł...lecę do chłopa...może mnie dziś doceni.....a Ty ja 44ona...masz do kogo się przytulić?

Gość ja 44ona
zaraz 40 :-) a niby dlaczego nie maiłabym sie do kogo przytulic :-)

Gość ja 44ona
Jedym słowem,gledzicie jak stare baby :-)

Gość zaraz 40
nie nic ;D... ot tak... takie sobie moje teorie.....:) Serio, lecę kobitki bo zaraz padnę na twarz( już nie ta kondycja, co kiedyś ;)), a tu już niedziela.....Czy mówiłam, ze mam poczucie, że ten czas pędzi jak głupi????? Dziękuję Wam wszystkim za pogaduchy...może jutro dokończymy? Dobranoc

Gość ja 44ona
zaraz 40 :-) czyzbys myslała,ze nie mam faceta :-) Moj teraz spi po imprezie:-)na mnie wypadła kolej kierowania pojazdem :-) a do tego czekam na swoja latorosl ktora z dalekiego kraju wraca :-)

Gość kryzysowa_74
Jakbym czytała o sobie :) Za trzy lata 40-tka, a ja duchem utknęłam na jakiejś 30 ;) A tu już i ciałko się sypie i wielu rzeczy nie wypada. I załuję, że za młodu nie poszlałam, mój mąż moim pierwszym i jedynym , na studiach praca, żeby sie szybko usamodzielnić, dzieci itd. No i nagle obudził się we mnie demon, który by chciał pojeździć po świecie, poszaleć na imprezach, flirtować z facetami itd.