Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiter z marsa

słuchajcie widziałem jedną z najpiękniejszych kobiet świata

Polecane posty

Gość jupiter z marsa
sasha jest śliczna ale tamta miała jeszcze bardziej regularne rysy twarzy. :D no i sasha w porównaniu z tamtą jest jakaś taka za dziecinna

Kurcze duży ten przedział, jak do 35 lat mogła mieć. :) Jedno jest pewne: brzydka to ona NA PEWNO nie była. :P

Gość jupiter z marsa
pierwsze złe, jakiś taki głupi uśmieszek, nie? ona miała chłód monici bellucci, chociaż bardzo dobrze jej z oczu patrzyło drugie zdjęcie wulgarne w porównaniu z tamtą. no i proste włosy... jej były nieco pofalowane przy końcach i bujne na trzecim ma głupią minę, ale ma mocniej umalowane oczy jak tamta

Gość maliboo
chyba wiem o co ci chodzi to piekno tak od niej emanowalo, ze az sie swiecila na ulicy :) to moze cos niz tylko uroda ale w polaczniu z wibracjami daja niesamowita aure, widzialam takich ludzi prewnie ma tez ciekawe zycie ciekawe czym sie zajmuje, skoro byla tak piekna to mozliwe ze jest w showbusinessie

Gość jupiter z marsa
no nie rozświetlało, ale emanowała z niej wręcz boskość. nie wiem czemu tyle jest przeciętnych ludzi na świecie, ludzkie ciało potrafi być tak piękne jak nic na świecie, zwłaszcza kobiece :classic_cool: aha już wiem określenie posągowa piękność do niej pasuje

Gość boszzzzzzzzzzz
a twoja dziewczyna wie ze sie tak teraz na forum zachwycasz uroda jakiejs tam pipy? zdajesz sobie sprawe jakby jej przykro bylo? :o

Gość jupiter z marsa
tak fakt już ją zdradziłem przez to. w poniedziałek będę czekał w tym samym miejscu żeby wyczaić tamtą, w końcu widziałem ją rano, może to jej codzienna droga do pracy? :classic_cool:

Gość Krol Karol Wielki i Gruby
ta Sasha to jakas ptrzeciętniara, wyłupiaste kaprawe oczka, okrągly płaski ryj a la Paris Hilton a do tego obwisające policzki i trójkątny podbrodek. A do tego zla figura :O Jak taki pasztet sie moze komus podobać :O

"O rany, jeśli ona przypominała którąkolwiek z tych dwóch choć trochę to straszny z niej karakan, a koleś ma spaczony gust xd "

Gość jupiter z marsa
Priti Łomen, nie, ty jesteś przy niej nieco dziecinna i młoda. przypominasz weronikę książkiewicz. tamta była jednak inna

Gość jupiter z marsa
niee.. ona nie była w typie bardot. to już raczej kylie minogue, ale kylie ma taką trójkątną twarz, no nie? ona miała inną, taką proporcjonalną no i miała grzywkę. i włosy bujne, ale nie taka szopa jak bardot. :classic_cool: nos nie aż tak zadarty, usta nie takie duże

Gość jupiter z marsa
bardot ma inny urok. :) zresztą kylie też. eh ciężką tamtą porównać do jakiejś znanej

Coś myślę, że pierwszy raz zobaczyłeś kogoś przypominającego Twój ideał i dlatego tak się zachwycasz, bo naprawdę z miksu takiego, jak podałeś, to przepiękna kobieta nie wyjdzie. :P Przynajmniej nie w granicach mojego gustu. Wybywam już. Baj! :)

Gość jupiter z marsa
Bordelineowa i tak już długo w temacie zabawiłaś :) może jednak bellucci? http://www.curly-hair-styles-magazine.com/curly-hair-cut-06.html bardzo podobna symetria twarzy jak na tym zdj., ale jakieś złowrogie spojrzenie :) i tamta miała węższe usta jak chcecie to mogę tamtą narysować i umieścić w imageshack :classic_cool:

Gość jupiter z marsa
wiecie jako facet z miejsca bym się na nią rzucił wiadomo po co, ale takie jak ona do tej pory nie były w moim typie. moja dziewczyna ma ciemne włosy, jest szczuplutka, wysoka, ma brązowe oczy

Gość jupiter z marsa
próbuję ale mi kulfony wychodzą. ale ok spróbuję

no ja bym tej z ostatniego zdjecia najpiekniejsza nie nazwala :o zreszta juz nawet sam wiek duzo mowi. taki 16 latek nie bedzie uwazal za najpiekniejsza na swiecie kobiete kolo 30 stki..

Gość jupiter z marsa
co ty mówisz, ona miała młodą, nieskazitelną urodę, ale dojrzałość 30-stki nie potrafię jej narysować!