Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiter z marsa

słuchajcie widziałem jedną z najpiękniejszych kobiet świata

Polecane posty

Gość jupiter z marsa

w naszej pięknej stolicy :D jestem pewien, że jest jednym z najpiękniejszych ludzi jacy chodzili po ziemi, bo wszyscy ludzie się nią zachwycają i są w szoku jak ją widzą, większość się też ogląda mogę ją dla was opisać żebyście wiedzieli jaki jest jeden z kobiecych ideałów wyglądu

Gość agnieszkaaa2
a po co

Gość dobrze ze ten ideal
nawet na ciebie nie spojrzy doopa.

Gość hjuy7ggfddcfghgh
jak dla ciebie nasza stolica jest piekna, to mozna sobie wyobrazic jak ona wyglada 🖐️

Gość jupiter z marsa
a właśnie, że spojrzała i to przez dłuższy czas, hm, powiedzmy 2-3 sekundy!!! ciekawe czy to była Polka, szkoda że nie była w towarzystwie innej i nie gadała z nią, to bym był dumny, bo jestem patriotą :D

Nie ma takich kobiet, ale za każdym razem, kiedy się myśli, że się taką spotkało to od razu się sobie wyobraża coś w stylu "jej, jest najpiękniejszą istotą chodzącą po tej planecie, wszyscy to widzą". Gówno prawda. :P Urojenia. Przechodziłam przez to wielokrotnie i moi znajomi też. :D Ale dawaj, opisz. Znajdzie się ktoś, kto nie lubi takiego typu urody, zobaczysz. :)

Gość jupiter z marsa
wy nie rozumienie. nie zauroczyłem się nią

Gość jupiter z marsa
haha, żebyście widzieli takiego jednego faceta jak się obrócił jak obok niego przechodziła, normalnie o 180 stopni a ona blisko niego przechodziła. niezły widok. niektórzy patrzyli się na nią z wybałuszonymi (tak to się pisze?) oczami. zaraz wam ją opiszę

Gość ale głupole z was
zdjęcie trza było cyknąc i nam tutaj ją pokazać :P

Gość jupiter z marsa
to że mam dziewczynę to nie problem, ale ja po prostu zgłupiałem na ten widok a więc to mieszanka sashy strunin z monicą bellucci. profil bellucci, ale z przodu podobna do sashy, bo to była zielonooka blondynka. wzrost chyba powyżej 160 ale miała spore obcasy - tylko nie wyskakujcie mi tu z głupią blondi!! to nic z tych rzeczy. blondynka z klasą a blondi to dwie zupełnie różne rzeczy. klasa właśnie bellucci

Gość jupiter z marsa
aha, sasha strunin to ta z the jet set który pojechał na eurowizję (tego samego dnia wygooglowałem), ta co siedzała w big brotherze i teraz gra w pierwszej miłości

Wydaje się być ciekawą mieszanką, ale jedną z najpiękniejszych kobiet świata to bym ją z pewnością nie okrzyknęła. :P Zupełnie nie mój typ. ;)

Gość Samanta48
I co, tylko tyle że sie oglądali? To ja znam taką za którą się nie tylko ogladali ale wszyscy faceci gdziekolwiek się udała czepiali ją.

Gość jupiter z marsa
proporcje w ciele to po prostu mistrzostwo świata. wszystko piękne, ręce, nos, oczy, brwi, szyja, tyłek, cycki, włosy niesamowite, długie bujne z grzywką blond. cera biała, oczy mocno pomalowane, ale makijaż nie wulgarny, nie widać sztucznej tapety na twarzy. sex appeal 100%

Gość oijfojsdojfoj
nie ma czegoś takiego jak NAJPIĘKNIEJSZA kobieta czy NAJPIĘKNIEJSZY mężczyzna bo dla każdego to co innego i zauroczenie trwa doi czasu spotkania kolejnej najpiękniejszej - dla jednych to będzie Angelina Jolie, dla innych Bellucci , inni będa wrzeszcześ że to Eva Mendes jest naj a inni że Mila Kunis itd.itd.itd. - to samo z babami na ulicy... hehe

I wybacz, ale za większością ładnych kobiet się mężczyźni oglądają, a to jak bardzo ostentacyjnie to robią zależy od ich wyrafinowania, a nie od rangi tej kobietki. :O Współczuję Twojej dziewczynie. :P Może i mój facet młody i głupi, ale dla niego ja jestem najpiękniejsza, a inne moga być co najwyżej ładne, a jednak aseksualne (czyli ocenia ich urodę jak urodę mężczyzn, a prędzej z niego homofob niż gej). Ale może jest zakochany do szaleństwa, skoro pożąda tylko mnie. :D

Gość Samanta48
Widać nie była taka piękna jak tamta skoro ją nie zaczepili.

Gość jupiter z marsa
a, ubranie też rewelacja, czarna skóra, nieco obcisłe czarne spodnie, czarne buty na obcasie, czarna torba. jeszcze zauważyłem czerwony lakier na paznokciach, oczywiście pierścionki na palcach, uszu nie widziałem niestety bo je bujne włosy zasłoniły zrozumcie że nikt jej nie zaczepiał bo to naprawdę jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie, takich zjawisk się nie tyka po prostu. w swoim życiu widziałem tylko jednego takiego człowieka, faceta, na bank modela, jakbym miał takiego ryja i ciało to nie martwiłbym się o nic w życiu

Ależ Ty jesteś ograniczony. :O Dla Ciebie jest najpiękniejsza - fajnie, cieszymy się. Jednak są ludzie, którym ona się zupełnie nie spodoba... Zobacz, ja mam takie zdanie o Lunie z Harrego Pottera. Że to po prostu ideał nad ideałami, przecudowna, idealna, najpiękniejszy człowiek świata. Nie zgodzisz się ze mną rzecz jasna, podobnie jak i mnóstwo ludzi (w tym rzecz jasna mężczyzn) nie zgodzi się z Tobą!

Gość jupiter z marsa
nie. założyłbym się o cały swój majątek, że nie ma człowieka, który nie przyznałby że ona jest piękna, a wielu by potwierdziło że jest jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie. tak po prostu. samo to że widziałem ją jest już sporym doświadczeniem w moim życiu

Nie jestem naiwna. Dlaczego oceniasz, skoro kompletnie nie znasz sytuacji? To, że Ty nie trafiłaś na faceta zdolnego do takiej miłości to już Twój interes. 🖐️ Jestem z nim ponad rok, a jeżeli się bardzo stara, to można naprawdę dokładnie poznać drugą osobę. ;) Nie musisz mi wierzyć, jak chcesz to z nim pogadaj, nieźle by Cię zbeształ. To pewnie przypadek jeden na milion, ale nie powiem - ma pewne schorzenia natury psychicznej. 🖐️

Tak samo mówił facet, który próbował mnie zgwałcić, a jestem przeciętną dziewczyną. Nie rozumiesz? Naprawdę nie masz racji! Już tu było tyle tematów typu "kto nie powie, że ona jest piękna musi być gejem, toż to chodzący ideał", a na zdjęciach przeciętne, czy ładne dziewczyny. A ci nadal swoje pieprzyli... No otwórz oczy. :O

A cóż Ty możesz wiedzieć o dzisiejszych siedemnastolatkach? Przynajmniej o tym moim. Traktujesz facetów jak jakiś towar, naprawdę są różni ludzie, rzadko się zdarzają, ale tak jest. Uwielbiam takie kobiety, myślą, że jak są już stare i mają za sobą bagaż doświadczeń na stopie damsko-męskiej, to pozjadały wszystkie rozumy. :O Ogarnij się kobieto, jad Cię zżera, bo gówniara ma bardziej oddanego faceta niż Ty? Autorze, z opisu wynika, że przypominałaby to: http://bi.gazeta.pl/im/2/4679/z4679082X.jpg Tyle, że o blond włosach i ciemniejszej karnacji. :D

Gość kakakakakxz
Zgadzam się, borderlineowa jest idiotką i naiwną gówniarą:) Naprawdę myślisz,że po roku mozna stwierdzić że dla Twojego faceta jesteś naj naj naj.miłością na cełe życie? Ż e żadnej innej kobiety nie pożąda ani żadna mu się nie podoba tak jak Ty? No podłam:) I jeszce te daremne kawałki o facetach niezdolnych do takiej miłości.....jesteś idiotką,poważnie!;)

Gość jupiter z marsa
nie wiem ile miała lat chyba w przedziale 25-35 bordelineowa ta na zdjęciu to paskuda w porównaniu z nią, naprawdę. primo tamta była blondynką secundo naprawdę podobna do tej sashy tylko ta sasha jest głupsza z wyglądu

Przecież sama bym w to nie uwierzyła, tak hop siup. Absolutnie się tego nie spodziewałam. Po czasie, po długim czasie zaczęłam zauważać, że traktuje mnie jak jakąś boginię. Potem pytałam. W ogóle umiecie czytać ze zrozumieniem? JEST CHORY PSYCHICZNIE. -.- Ma mnóstwo wad, ale akurat pod tym względem jest taki, a nie inny. O cóż się sapiecie?

Sasza jest śliczna moim zdaniem, więc pewnie kobita, którą widziałeś też. :D Może mamy podobne gusta co do kobiet. ;)