Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xenia38

Sakmotność w sieci...

Polecane posty

Niegdyś wzorowa a czy każdy kto tu piszę, musi czegoś poszukiwać? ktoś może po prostu nie ma do kogo gęby otworzyć, to chociaż tutaj może popisać. zawsze to jakaś alternatywa. milczenie w czterech ścianach czy popisanie z kimś, kimkolwiek. czasami łatwiej porozmawiać, otworzyć się przed kimś obcym niż przed przyjacielem. przyznać się, jak bardzo jest się samotnym. bo przecież wsród znajomych trzeba być uśmiechniętym, zabawnym, dowcipnym trzeba być duszą towarzystwa.

Gość niebieski kwiat
niezgodze sie z toba trzydziestoletni przy dobrych znajomych nic nie musisz

Gość zaraz wracam
Niebieski kwiecie potrafiłabyś przy znajomych powiedzieć: "Jestem samotna. Czuję się opuszczona."?

Gość zaraz wracam
W sprawie kłamstwa - często jest patologiczne ale nie zawsze. Przyczyny, dla których ludzie posuwają się do kłamstw są różne i kłamstwo kłamstwu nierówne.

Gość zaraz wracam
Podobnie jak nadmierna kłamliwość tak i nadmierna prawdomówność może być patologiczna.

Gość zaraz wracam
Może nie milczeć ale starć się zachować umiar i równowagę. I nade wszystko - nie krzywdzić nikogo i kłamstwem i prawdą. Bo prawda nie zawsze wszystkim wychodzi na zdrowie.

trzydziestoletni tak jak mówisz ,nie inaczej ;-) coś w tym jest ,pozory przed znajomymi trzeba stwarzać i uśmiechać się :) a tu nikt Cię nie zna więc nie musisz udawać ...... tu jesteśmy anonimowi ......

Gość zaraz wracam
Powyżej są już dwie uwagi. :D

Gość zaraz wracam
Rowerko może "nie trzeba" ale tak jakoś wychodzi, że w realu musimy trzymac fason i być fajni i uśmiechnięci. To też rodzaj kłamstwa, jeśli nasza dusza wyje z rozpaczy bo nam źle z jakiegoś powodu. Wirtual to trochę taka proteza życia realnego. To pod pwewnymi względami jest prościej ale i tak pozostaje tęsknota za żywym człowiekiem i rozmową twarzą w twarz.

Gość **********@@@@@@
Na forum Interii na sexie jest pan o nicku Dedrik czy Derick..wrzuca wszystkie listy prywatne i rozmowy z kobietami z gg, obnaża je publicznie, rozsyła też nagie fotki jednego pana, używa wulgaryzmów w stosunku do userów.

Twoją miałem na myśli czyli zaraz wracam. ;) rowerka dużo zależy od naszych znajomych. ja przed jednym mogę się przyznać, a przed drugim nie. nie każdy zrozumie. a są tacy "znajomi" których cieszą twoje porażki i problemy. nie musisz im nic robić, by tacy byli. po prostu taka ich natura, zazdrość. jak minął dzień? :)

Gość zaraz wracam
@@@@@ - ludzie mają w głowie różne szaleństwa.

Gość **********@@@@@@
Ale przyznasz że wlepianie nagich fotek znanych sobie osób nie jest w porządku?

Gość zaraz wracam
Uważam nawet, że to przestępstwo.

zgadzam się z wami : tylko czasem mnie to wkurza że mam tylu znajomych w realu a tak naprawdę to szczerze można pogadać mało z którym większość z nich zaprasza na kawkę ,do baru itd ...a później dupę robią .. więc wychodzę z założenia że wole przysłowiową kawkę sama wypić a szczerze pogadać sobie rzadziej z kimś komu ufam ...bo mam dosyć tych wrednych ironicznych uśmiechów ,jak czasem mi coś nie wyjdzie ... a dzień minął bardzo dobrze....;-) nie narzekam

dobry wieczór:) miło jest nie przyoblekać pięknej miny do złej gry...prawda? rzadko miewam takie stany....ale też miewam...może dlatego net jest czasem fajnym miejscem od udawania bycia sobą:)

fev 👄 ale dawno Cię nie widziałam ,buziak :) właśnie ,czasem trzeba od tego udawania odsapnąć

Gość zaraz wracam
Trochę narzekamy na real. :D

witaj kochana👄:))))) mało bywam bo mam swoje zajecia... ja też lubię czasem być zupełnie podobna do siebie...i mieć z rańca włosy jakby piorun strzelił w rabarbar:DD...oo!!......jakże wtedy jestem taka rozmymłana podobna do siebie :DD

a Ty zaraz wracam masz jakąś czarną koszulkę ?

Gość zaraz wracam
Ależ oczywiście. Jakżeby inaczej.

Gość zaraz wracam
Zdarzyło nam się kilka razy popisać tu czy tam.

W pomarańczach czujesz się bezpieczniej że się nie zaczerniasz?

Gość zaraz wracam
Mam ochotę porozmawiać bez balastu skojarzeń albo uprzedzeń.