Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xenia38

Sakmotność w sieci...

Polecane posty

Gość Gabrielll
Wy kobiety potraficie kusic zachowaniem ,gestem i spojrzeniem :) wtedy to moze zapasc w pamieci na dluzej .W sumie to jak ze zdobycza :P

zaraz wracam wiem. a ja nie. ;) wzorowa oczywiście. znajdzie się miejsce dla każdego, z otwartym umysłem. :) pełnymi ustami.. ubranymi w błyszczyk.. ogniem w oczach.. małymi uszkami w których dyndają małe wiszące kolczyki...

Gość Gabrielll
Moze jeszcze samotne w tej sieci...

Gość zaraz wracam
Mężczyźni też potrafią kusić - zachowaniem, słowem, zapachem, małymi gestami, spojrzeniem.

Gość Gabrielll
Wiedzialem ze sa :D

Gość zaraz wracam
Trzydziestoletni - nie wiedziałam, że to takie oczywiste, że jestem kobietą. :D

Gość Gabrielll
Zaraz wracam potrafia ale to domena kobiet raczej.Jestescie w tym mistrzyniami :)

haha rowerka każdy ma szanse. jeśli nie rezygnuje za wcześnie. ;) blondynka i brunet to na zasadzie przeciwności napisałem. nie zwracam aż tak wielkiej uwagi na kolor. ale na czyste włosy jak najbardziej.

Gość zaraz wracam
Gabrielu - nie, nie, nie. :D Mężczyźni są arcymistrzami w tej dziedzinie. :D

ale wydaje mi się, że mężczyźni robią to nieświadomie bardziej. poza tym kobiety kuszą prawie wszystkie w ten sam sposób. jeden facet patrzy się głeboko w oczy i jednej pani się to spodoba, a inna uzna go za świra. drugi odwróci wzrok i zostanie uznany za nieśmiałego słodziaka, albo uległego...

oj mężczyźni potrafią namieszać w głowie tymi swoimi podtekstami a my ....raczej gestami ;-)

Gość zaraz wracam
Wzorowa - może nie wszystkie kobiety. :D Ja się nie czuję mistrzynią. Trzydziestoletni - jak? Hm... Przychodzi mi do głowy taniec. To kapitalna sprawa i bardzo sprzyjająca okoliczność.

Gość zaraz wracam
Może pójdźmy na kompromis - ludzie niezależnie od płci flirtują. :D Chcą to robić, lubią to robić, zaczynają flirt i na flirt odpowiadają.

Gość Gabrielll
Lubicie podteksty ? Bo czasami wydaje mi sie ze ich nie rozumiecie za bardzo :)

Gość zaraz wracam
Gabriel ale mówisz o rozmowie, która się teraz toczy czy Twoja uwaga jest raczej ogólnej natury?

podteksty -często udaje że ich nie rozumiem bo jakoś mi się gorąco wtedy robi i analizuje je kilka razy zanim odbije piłeczkę w jego stronę ;-)

Gość zaraz wracam
Trzydziestoletni - z tańcem, według mnie oczywiście, jest trochę tak, że niezależnie gdzie się odbywa i co się tańczy jest w nim spora dawka erotyki. Wyjątkiem może jest pogo.

Moja uwaga byla ogolnej natury ale moze przez to ze sa one nie takie bezposrednie albo tak jak rowerka napisala ze udaje ze ich nie rozumie :P

Gość zaraz wracam
Trzydziestoletni -ja nawet powiem, że tę parę powinni stanowić kobieta i mężczyzna. :D

Gość zaraz wracam
Gabriel się zaczernił. Tylko ja zostałam jako ta pomarańcza. :D

Najbardziej erotyczny taniec jaki mi do głowy przychodzi to tango... To ocieranie się ciała o ciało, patrzenie w oczy, raz odpychanie a raz drastyczne szarpnięcie celem przyciągnięcia do siebie... mrrrau :)