Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kituunia91

Pytanie do Panow . Zapraszam :)

Polecane posty

Gość Kituunia91
Kobieta musi byc chwalona , nawet o mala glupia drobnoste ,bo inaczej mysli ze traci na wartosci , albo ze juz cos jest nie tak , odrazu ma jakies podejzenia gdy nie uslyszy np. Dziekuje , bylo wspaniale po kazdym razie , kobieta poprostu tego potrzebuje . Gdy takich rzeczy nie slyszy robi sie coraz bardziej osowiala i czuje sie brzydka , niechciana ..

Widocznie Twoj partner uwaza ze "kocham Cie" zalatwia cala sprawe, ze zawiera sie w tym - jestes piekna, wspaniala, seksowna itd. Pogadaj z nim szczerze jesli Ci to tak przeszkadza.

Gość Kituunia91
Rozmawialam , jest kochany , ale on lubi wszystko z umiarem , uwaza ,ze jest czas na calowanie i rzytulanie i jest czas kiedy potrzebuje takiej wolnosci ,zeby na nim nie wisiec , ogolnie to jestem jego podobno 1 parterka seksualna jak i taka w milosci , nie wiem ile w tym prawdy, mam nadzieje ,ze jak najwiecej . Jak mu sie upomne to uslysze jakies mile slowko ,ale ogolnie on nie nalezy do takich przytulakow co by sie tylko tulili :)

Gość Kituunia91
A wlasnie jeszcze slyszalam taka teorie ,ze facet posczas seksu , wyobraza sobie kogos kogo widac w telewizji , kogos slawnego , kogos kto w teledyskach jest pol nagi wlasciwie .Kogos calkiem innego . Czy to prawda?

Gość Kituunia91
Wiesz co Ci owiem , to slychac wszedzie .. Teraz o seksie jest pelno , szczegolnie mozna znalesc tego typu teorie na wp.pl albo w tgelewizji na babskich programach typu tvn style czy polsat cafe czy tam jeszcze 5 mln innych programach :)