Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyślij teraz

Jak się odegrać??"

Polecane posty

Gość wyślij teraz

Chodziłam z chłopakiem. Kochałam go. Dowiedziałam się, że będąc ze mną równocześnie gonił za inną, kręcił z nią. Jak się dowiedziałam, to wszystkiego się wyparł - myślałam, że to bzdeta, że nawet jeśli to przestał. Okazało się, że nie że dalej za nią dzwoni, pisze. Jest mi przykro i jednocześnie jestem zła. Chcę się odegrać. Jak postąpić by to odczuł?

Gość wyślij teraz
Doradźcie coś.

Gość kozia dupencja
przespij sie z nia sama i powiedz, ze gdyby nie byl glupi to bylby trojkacik :P

jak sie odegrac kobieto?? odejść, zostawić !! pokazac klase. Miłośc miłoscią ale godność dla samego siebie jest wazniejsza. Co Ci da to odegranie??? Byłam w takiej samej sytuacji. identycznej, tylko ja sie dowiedziałam ze ma narzeczoną;(

Gość owocgranatu
a ile jestes z tym facetem??

Gość wyślij teraz
1,5 roku. Odejśc? Tak po prostu bez słowa czy wyrzucić wszystko?

On nie zastanawia sie co Ty czujesz, a Ty sie martwisz nim. odejdz, nie musisz robić tego bez słowa. powiedz mu ze odchodzisz, ze jest facetem bez wartości i klasy i nie chcesz spędzić zycia z nieodpowiedzialnym chłopcem

Gość owocgranatu
moze zatanow sie co jest tego powodem wiem z doswiadczenia ze najlepsza jest szczera rozmowa a jak faceta nie stac na szczerosc yo nie jest Ciebie wart

owocgranatu-> a to on nie wie czy ma jakiś problem czy tez nie?? przeciez on tez moze z nią o tym porozmawiac. ze coś jest nie tak, ze tego potrzebuje. jeśli czegoś mu brakuje mógł o tym powiedziec, nikt nie bedzie czytal w jego myślach. A przede wszystkim nie robić takich świnstw w okamywaniu jednej i drugiej, na to nie ma wytłumaczenia.

Gość wyślij teraz
Mam ochotę wszystko mu wygarnąć, powiedzieć że wiem, że on z nią kręci, ona podjarana że on na nią leci. Tak mi było przykro jak to wyszło, cały czas to we mnie siedzi aż się gotuję. Nie chcę zrobić czegoś czego bym żałowała.

wiesz kiedy bedziesz załwac....jak z nim zostaniesz. Ale widze ze jesteś osoba ktora lubi sie pławic we własnym nieszczęściu. zycie jest twoje i Ty powinnas o nie dbac. a nie dbasz, dajesz sie oszukiwac, zdradzać i jeszcze sie zastanawiasz co dalej.

Gość owocgranatu
żałować będziesz że niczego nie zrobiłaś. Bezsensu byś się męczyła z facetem który nie ma szacunku do Ciebie i tej drugiej laski i myśli o czubku własnego ..... Głowa do góry żaden facet nie jest wart tego byśmy uroniły chociażby jedną łzę

Gość pastafarianka reaktywacja
weź mu zrób pyszną zupkę w kórej będą pływały świńskie oczy i kurze jelita.

Gość owocgranatu
Faceta najbardziej boli jak widzi że jego kobieta zaczyna dbać o siebie i brakuje jej czasu dla niego :) olej go zafunduj sobie kosmetyczke fryzjera poczujesz się lepiej a jego szlag trafi :P

oj,nie poszliby na szubienice ;) co jednak nie oznacza, ze chlopak nie postepuje jak palant!!! Byl tu taki topik- KOGO WYBRAC, MOJA DZIEWCZYNE KTORA KOCHAM, CZY IDEAL?? chlopak narpawde mial dylemat, od 7 bolesci:D:D kochana, on nie potrafi sie zdecydowac czy chce Ciebie, czy ja :) powinnas kopnac go w d.pe, bo za jakis czas, nawet jak teraz przestanie "krecic" z tamta, znajdzie kolejna. Gwarantuje Ci to. 1,5 roku to jeszcze nie tak dlugo, ja rozstalam sie z chlopakiem po 5 latach, choc mielismy inna sytuacje. Uwierz, poczujesz sie lepiej, gdy bedzies zmiala swaidomosc, iz to ty nad wszystkim panujesz. Po co ci ktos, kto robi cie w bambuko/?? na pewno jestes mloda, przed toba cale zycie - chcesz je zmarnowac na niego/?

Tu niestety trzeba ostrych srodkow. Zapewne, keidy sie zorientuje,ze Cie stracil - zacznie skamlec i blagac o powrot:D Twoja najlepsza zemsta bedzie olanie go:D i tak jak ktos napisal- zafunduj sobie nowa fryzurke, idz do kosmetyczki :)

Gość wyślij teraz
Dziewczyny ja chcę odejść. Pytanie jak to zakończyć? Myślałam żeby się odgryźć i zniknąć. Jak się rozstać?

Gość owocgranatu
Po co Ty masz znikać to nie Ty popełniłaś tu błąd powiedz mu wprost że nie jest Ciebie wart i nie zamierzasz więcej czasu marnować przy jego boku - to go zaboli a Ty poczujesz się lepiej :)