Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaat

Jak ja wyglądaM :(

Polecane posty

Gość ewaat

Moi drodzy. Pomóżcie. Co mam zrobić?? Mam 21 lat. Kiedyś byłam uważana za ładną dziewczyne. A teraz? :( pofarbowałam włosy na nie trafiony kolor i zapuszczam naturalne. Odrost mam do połowy głowy, do tego suche i zniszczone włosy, bez połysku Na dodatek zrobiły się rzadkie, bo wypadają...... Cera mi się pogorszyła - pojawił się trądzik, jakieś czerwone plamki, naczynka :( Dodatkowo przytyłam i twarz stała się pucuowata, a przy policzkach zrobiły się takie zmarszczki. Wszyscy mi to mówią. Nie moge powstrzymac się od jedzenia :( Zęby mi pożółkły a miałam białe. Najgorszym moim kompleksem jest ogromny cellulit. Nawet mój były chłopak ze mną zerwał z tego powodu... :( Dodatkowo jestem niska i mam grube uda.... Nie mam prawdziwych przyjaciół którzy mogli by mi doradzić już nie wiem co mam zrobić jestem załamana :(

1) zacznij się lepiej odżywiać 2) zacznij ćwiczyć jeśli to nie pomoże (chodzi mi o cerę, zeby) odwiedź dermatologa, dentystę. Nie dołuj się, nic tym nie wskurasz. Zacznij działać :)