Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc!

JAK SZYBKO ZAROBIC OK 400ZL/ pytam powaznie

Polecane posty

Gość mam dosc!

hej. nie piszcie nic o dawaniu... bo to mnie nie interesuje. musze wynjac pokoj w wroc a nie mam kasy. ciagle slysze jak taka dosrosla to radz sobie sama... i chhce wreszcie zamieszkac osobno. do przyszlego tyg czeka na odp w sprwie pracy ale najchetniej juz w tym mies byc cos wynajela.

Gość mam dosc!
ja teraz nawet zl przy sobie nie mam. czemu tak ciezko jest dzis z robota !:( czlowiek chce pracowac a kurwa nie moze. sa jakies takie prace dorywcze? ze ide, robie cos i od razu mi placa? jak cos takiego znalezc ? jak placa za ulotki ?

Ja jestem po studiach a nawet do ulotek mnie nie chcieli (próbowałem w dwóch miejscach). Obecnie mam przy sobie 5 PLN. Od jutra idę na szkolenie z zakresu aktywizacji zawodowej, organizowane przez PUP. Trwa 3 tygodnie.

Gość mam dosc!
dypy dac to najlatwiej :P kurwic sie nie chhce

Gość mam dosc!
nie macie pomyslu?

Gość znawca :)
tez mialem problemy takie ze nawet zlotowki nei mialem przy dupie. ja wtedy sprobowalem marketingu wielopoziomowego w skrocie MLM. ale na start musialem dac 135 zl na starter w pewniej firmie. poczatki ciezkie byly wiadomo jak jest. ale teraz z tej kasy co zarabiam utrzymuje rodzine. ale ty masz chyba inny problem bo zarobic 400 zl szybko to raczej ciezko bedzie. w gre w sumie wchodzi tylko praca dorywcza jakies zlecenie jedno drugie i kasa by sie znalazla. musisz szukac pytac. moze cos uda sie znalezc. powodzenia. jesli bedziesz szukac pracy na necie to uwazaj na oszustow bo jest ich tu pelno. pozdro

Gość ciasteczko31
Spróbuj sprzątania.... ogłoszenie do gazety, albo popytaj znajomych... Ja jakieś 5 lat temu tak zarabiałam. Co dziennie inny dom miałam i codziennie 50 zł wpadało do kieszonki. Polecam!

Gość audis8
Jak zarbic 400 zloty

Gość gość
Ja pracuje w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/, pracuje w domu przez internet. Bardzo wygodna sprawa. Polecam. Na mieszkanie zarobisz i sporo Ci zostanie :P