Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biaałaa

Mały chór z Krakowa

Polecane posty

Gość Biaałaa

Poszukuję małego chóru z Krakowa (max 4 osby, bo więcej w naszym mikroskopijnym kościółku się nie zmieści :)) Mogą być nawet osóbki oazowe, jeśli naprawde ładnie śpiewają. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość osóbki oazowe dekretem
Benedykta XVI nie mają wstępu na liturgię = KAŻDĄ Mszę św. (w tym także i ślubną). Do stworzenia PIĘKNEJ oprawy ślubu swobodnie wystarczy jedna, za to PROFEJONALNA śpiewaczka lub śpiewak :) Namiary mogę podać na maila. Wystarczy jedna DOBRZE śpiewająca osoba + organista, nie będą tezż wtedy potrzebne żadne mikrofony i wzmacniacze (bez których oazowicze nie potrafią się obejść...), dźwięk i tak bez trudu wypełni wnętrze bez pisków czy zgrzytów w głośnikach.

Gość Biaałaa
Dziękuję bardzo, ale to jest tak malutki (wręcz mikroskopijny)kościół, że nie będzie potrzebne nagłośnienie dla oazowiczów :-)

Gość tak się koniecznie upierasz
na oazowiczów??? ciekawe czemu... nudne to i kiczowate

Gość Biaałaa
Nie upieram się, tylko dla mnie coś innego jest ważne i nie lubię podstępnej autoreklamy...

Gość Biaałaa
A w tym kościele naprawdę nie potrzeba nagłośnienia.

Gość osóbki oazowe dekretem...
Nie jestem z Krakowa, a jesli podaję namiar, to na osobę której kompetencję sprawdziłam osobiście - absolwentkę krakowskiej Akademii Muzycznej, młodą i kompetentną śpiewaczkę. To chyba wystarczająca rekomendacja profesjonalizmu?? Taka wokalistka (jedna) plus organista - i oprawa ślubu będzie niepowtarzalna. Dysponuje tez namiarem na kwartet męski. Piszesz, że boisz się niecnej reklamy... Ale przeciez sama prosisz o polecenie sprawdzonej osoby, a potem strzelasz focha, więc trochę niekonsekwentna ta Twoja postawa, nie uważasz??? A co jest w takim razie ważne w tmemacie ceremonii, bo nie napisałaś...

Gość Biaaałaaa
Ok, przepraszam, to przez to, że wiele jest w necie takich ukrytych autoreklam, ale co do strzelania fochów to nie ja pierwsza napisałam, że ślub będzie kiczowaty, jeśli nie wezmę zawodowej śpiewaczki :-) Bardziej zależy mi na małym chórze. Będzie ogranista i skrzypaczka, a marzy mi się przynajmniej jedna pieśń chóralna. Duży chór się nie zmieści, bo kościółek jest naprawdę mikroskopijny.

Gość Biaaałaaa
A jakjest koszt?

Gość oto już nalezałoby pytać
rzeczony kwartet męski...

Gość Biiaaałaaa
A kto powiedział, że męski? Pytam o koszt śpiewaczki!

Gość Oleczkaj
Czy mogę prosić o namiary na kwartet męski?

Gość Biiaaałaaa
Oj, sorry... Przeczytałam w pośpiechu (w pracy) i umknęło mi, że napisałas o kwartecie męskim :) Myślałam, że to jakas uszczypliwość wzgledem pomysłu z oazowiczami :D Podam Ci maila, tylko muszę założyć jakiś roboczy adres, bo nie chcę upubliczniać prawdziwego ;) Dzięki!

Gość osóbki oazowe...
Moge podac namiary na kwartet męski, mogę na śpiewaczkę (osoby z dużym doświadczeniem, ręczę za ich profesjonalizm) - wedle życzenia :)