Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkjkjjkh

pozory myla grzeczni mili chlopcy najczesciej zdrdzaja

Polecane posty

Gość hjkjkjjkh

tacy co to sie szybko zapalaja sa mili az do obrzydzenia prznosza kwiatki dzis jednej za tydzien drugiej.Potrafia uspic czujnacsc.Sami nie wiedza czego chca szybko sie zapalaja i szybko gasna,szukaja wiecznie milosci.. Wbrew pozorom wierniejsi sa ci co na pozor wyladaja jak kurwiarze jak sie zakochaja to potrafia dlugo kochac

Gość kto lubi marudzic?
Życie jest takie okrutne oh i ah

Gość nic nie widac
pierdolenie o szopenie,najwierniejszy to taki co targa za wlosy i leje w leb? maslo maslane:classic_cool:

Gość fobia zenobia
Ja mojego poznalam od tej gorszej strony. znaczy hulaka, podrywacz i bajobągo ogólnie mowiac. Pożniej wyszła na jaw prawda :)

Własciciel zasadził pszenice na swoim polu, ale w nocy wkradł sie niegodziwiec i posiał w nia chwasty, zeby nie zniszczyc pszenicy przywyrywaniu chwastów, własciel posnaowił pozwolic aby rosły razem do czasu az bedzie latwo je rozróznic ci niby mili chłopcy to zwykłe chwasty;)

Gość maryykla
Wystarczy byc troche dluzej z facetem i go poznac, a nie od razu wskakiwac mu do lozka:) A potem rozpacz. Bo on oglada sie za innymi...

No właśnie te miłe dziewczynki co takie niewinne są z pozoru to zawsze potem się okazują zimnymi sukami, co zdradzają na dyskotekach w ubikacji albo za garażami. A te co są odważne, asertywne i wiedzą czego chcą są najlepszymi dziewczynami, kochankami, żonami i matkami :classic_cool:

Uwielbiam takie generalizowanie :-) Jak miły, to zdradzi, jak wredny to wierny. Puknijcie się w głowę, bo wasze insynuacje są conajmniej nieracjonalne. Czyli lepiej mieć faceta, który pije i bije, bo on napewno nie zdradzi? Bezsens. Są tacy, którzy są mili, dbają, rozpieszczają i NIE ZDRADZAJĄ (przykład - mój narzeczony). Może nie jest ich wielu, ale są. A to, że wy planujecie ślub z każdym facetem, który na was przychylniej spojrzy, to tylko i wyłącznie wasza wina, niedowartościowane kobiety. A potem wieeelkie rozczarowanie - a wystarczyło mądrze lokować uczucia...

Gość PieknaBlondynka2585D
SUGAR KANE ma zawsze odpowiedz na wszystko a siedzi całymi dniami na kafe jest taka zyciowa

Po części zgodzę sie z Singlem po studiach. Po części dlatego , ze nie wszystkie są takimi pozorantkami. Ale na imprezach rzeczywiście widziałam pare przykładów takich niewinnych dziewczynek zmieniających się w ....upadłe anioły hehehe:)

Nie całymi dniami, wczoraj mnie nie było i w piątek wieczorem też ;-) Zresztą tak jak pisałam - jeszcze 2 tygodnie i koniec z kafe, nie będę miała czasu. Jak narazie narzeczony w pracy, a ja się opieprzam całymi dniami :-D

Gość ddr2
zacznijmy od tego, ze grzeczni, mili chlopcy nie maja dziewczyn :classic_cool: Druga sprawa, skad wiesz, ze "ci co na pozor wyladaja jak k**wiarze " nie zdradzają? Bo tak mowia? :D

Gość fobia zenobia
Nie można generalizować, jednak kiedys tych ugrzecznionych , nadopiekuńczych i takich milusich zwyczajnie mailam dośc po jakimś czasie. Gdy nie szło po ich mysli przestawli byc mili i grzeczni hahah. Obecny to w kolejnosci kumpel, przyjaciel , kochanek i być może spędzimy ze sobą reszte życia. Nie udawał nikogo innego niż jest. Sugar, to że nie jest zumilizowany nie znaczy, że nie szanuje i że bije. Znam takich co obsypuja prezentami, kwiatami sa mili i grzeczni, a kiedy im sie coś nie podoba bija, obrażają i poniżają swoje ukochane. Pożniej lecą kupować kwiatki i tak w kolko .

Czyli wychodzi na to że bycie miłym kolesiem jest przereklamowane... Ech, takie czasy.

Arqen, cream - jak czytam takie tematy to wydaje mi się, że mi jakiś szalony naukowiec przeszczepił mózg samczy ;-)

Bo tak to już jest. Każda kobieta chce fajnego i wiernego faceta, a jak przychodzi co do czego to i na drania polecą.

Te, które mają do siebie szacunek i szukają ZWIĄZKU, wybierają mężczyzn mądrze. A tępe dziunie zamiast stabilizacji i szczęścia wybierają PRZYGODĘ - jak mężczyzna jest porządny, nie uchlewa się , nie zdradza i nie bije to jest dla nich NUDNY.

Gość pokaze wam cossss
http://nk.pl/profile/3924438 ten facet ma swoj klub i oglnie zawsze mial mase bab...lubil imprezy i takie zycie...zarywal do mie kiedys ale pomyslalam sobie ze bedzie mnie zdradzal bo cieszyl sie taka opinia. wybralam grzecznego mlodszeo 25 letniego syudenta taki pan milusi...nigdy nie wkleil ze mna fotki na naszej klasie.Jednego dnia sie ze mna kochal i dawal mi pefumy a na drugo dzien nie ma ze llzami woczach powiedzial "ze to nie to "ze pozna kogos i nie che mnie krzywdzic ze lepiej jak rozstaniemy sie teaz niz pozniej i okazalo sie ze po moich wyischach szukal na portalach randkowych nadal milosci znalazl now.ą zauroczyl sie i pozegnal...miesiac dzial na dwa fronty. A ten prosze myslaam ze nigdy sie nie ustatkuje a wkleia zdjecia z kobieta wchodzi na jej profil i pisze pubicznie "ze ja kocha nadzycie"

Nie wkleił twojego zdjęci na nk? Co za szubrawiec :-O A tamten ma zdjęcia z jakąś laską - cudowny, materiał na męża. Ale wy jesteście płytkie :-O A co powiesz na to, że ani ja ani mój narzeczony nie mamy profilu ani na nk, ani na fb? Pewnie nie istniejemy, co? :-D

Gość pokaze wam cossss
tak bo pokazuje ja wszystkim....tam gdzie ma wszystkich znajomych! tamten tego nie robil bo nie chcial palic sobie mostow jakby nie mial konta to ok...ale mial...Nie oszukujmy sie ze jak facet dodaje swoje nowe fotki a nie wkei zdjec zdziewczyna to nie jest to przypadek robi to wokresonym celu. Tamten obwiescil w ten sposob calemu swiatu "jestem zajety i jak widac na obrazkach zakochany"

Gość vcxvcx
"nigdy nie wkleil ze mna fotki na naszej klasie" i nie dalo ci to do myslenia, ze cie nie kocha? :P