Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakub M.

profesjonalna pomc w pisaniu prac zaliczeniowych

Polecane posty

Gość a ile prac masz juz na koncie?

Gość a moze jybka = rybka
a na jakie stopnie zaliczają osoby majac prace pisana przy twojej pomocy? bo ja bym potrzebowała na poczatek paxdziernika dało by rade?

jeśli ktoś potrzebuje pracę proszę skontaktować się na podane adresy w moim blogu zawodowym. zazwyczaj zaliczają na 4 i 5, choc zdrzyły się tez 3

Gość jsajsjhsasa
ale mlodziutko wygladasz

z medycyny nie idzie napisać pracy... to po pierwsze po drugie - lekarz musi odbyc praktyki, więc nie wiem o czym Pani pisze młodo wyglądam, tak mam 22 lata

Gość ales ty głupia kobieto
ja studuję socjologię, bardzo lezy mi ta tematyka.. a pracy nie mogłam napisac sama bo nie miała zwyczajnie czasu i tonie oznacza, ze jestem niedoedukowana... matolico, ja jeszcze pracowałam podczas studiow, wiec czasu braklo. a teraz po socjologi jako kurator pracuję i jezdze na szkolenia, wiec to ze mi jedna dziewczyna pisała prace tylko pomogło ... no własnie i nie wiem jak wg ciebie mozna z medeycyny zleciccos, wiadomo, ze taka osoba pisze typowo humanistyczne tematy.. idotka

Gość jsajsjhsasa
won do nauki gówniaro - idiotami to moga byc jego klienci ,a nie osoba ktora pisze im prace... wyluzuj troche i idz zjedz obiad czy cos...

Gość ales ty głupia kobieto
chodzi o to, bo nieczytelnie napisałam - że jestem po licencjacie, teraz bede pisac mgr juz sama:)

Gość mam pytankoo
oj drogo troche 14 zł za stone? ja mialam obrone w tym roku i prace pisalam sama na 130 stron, to kurcze u Ciebie bym ponad 1000 zł zaplaciła :-)

No tak by wyszło, ale jak jest wiecej stron robię rabaty:) Swoją pracę wykonuję profesjonalnie, piszę prace od podstaw, jak byś poszukała konkurencyjny rynek biorą średnio ponad 20 zł za stronę, więc nie wiem czy tak drogo:) i tak staram się być przychylny:)

Gość czasu nie miała bidulka
Ja jakoś pracowałam przez 5 lat studiów i miałam czas na pracę licencjacką i magisterską. Ale jak ktoś jest leniem, to cóż...

czasu nie miała bidulka ----- jak potrafiłaś być tak zorganizowana to tylko pogratulować:) ale niektórzy może czsu nie mają jak są np już rodzicami - bo takie rzeczy się też zdarzają

Gość buhahhaaaaaaaaahahhaa
Gówno masz, nie licencjat, skoro pracę pisał ktoś inny. Nie wiem, jak można szczycić się wykształceniem zdobytym w ten sposób :O

Gość mam pytankoo
a powiedz mi duzo masz chętnych? ile zarabiasz ? hmmm, moze tez bym sie tym zajeła, bo moja praca zachwyciła cała komisję :-P

Gość typowa Polskaaa
Najpierw złapać męża, bachorów narobić, a potem dopiero na studia... i wielki płacz, że czasu nie ma...

Gość obiektywna jaa
sledzę wątek i powiem wam tak: nie jestem za pisaniem prac, ale skoro juz o tym mowa, to nie mozna winic tego co pisze te prace - bo on zrabia tak jak my tylko jeden nadaje sie do łopaty inny do pracy intelektualnej.. wiec ten chłopak przychlastem nie jest, za to tepic bede baranów którzy zlecają coś takiego, bo nie chce im sie ruszyc dupy do pisania!! kto za mną wstawiać łapke - 🖐️

Gość typowa Polskaaa
A przez takich jak autor w naszym kraju dzieje się coraz gorzej. Odrabia się zadania domowe za uczniów w podstawówce, gimnazjum i liceum, potem pisze za studentów prace i mamy całe rzesze analfabetów, którzy potem płaczą, że pracy nie mogą znaleźć.

Gość aa91
A pracę maturalną z języka polskiego też? W ogóle to skąd taka wiedza masz 22 lata więc wszystkich kierunków nie ukończyłeś.

Gość obiektywna jaa
mam pytankoo ---- hehe myslisz, że pisanie prac jest takie proste?? wielu moich znajomych brało sie za to i kazdy po jednej pracy padał...wiesz? pewnie kasa niezła.. ale sa tacy co chca prace na za tydzien i co wtedy?? nie dałabys rady, poza tym nikt Ci nie zaufa jak nie ma cie na rynku, musisz byc z 2 lata, zeby byc wiarygodną, kumpel chciał pisac ogłosił sie to go zjechali bo w sieci był zaledwie 2 tygodnie, takze nawet nie startuj, bo wbic sie na ten rynek jest strasznie trudno... lepiej wykorzystaj swoje atuty i umiejestnosci, a nie ze zajmiesz sie czyms takim i bedziesz chciała kasowac ponad 1000 zł za fuszerke...

Gość out of
no dla mnie to tez takie zwalanie winy... czasu nie mialam - pracowalam ja nie mialam czasu, studiowalam na dwoch kierunkach, ktore nawiasem mowiac konczylam w tym roku i napisalam 2 prace i obronilam sie, a dodam ze mam male dziecko na dobra sprawe napisanie licencjata razem z szukaniem literatury i bieganiem po czytalniach i bibliotekach zajelo mi 2 tyg. z mgr trche gorzej bylo same badania, obliczanie i opisywanie ich zajelo mi mase czasu i co da sie? da tylko sie nie chce przysiasc i tyle w temacie

Gość autor też jest przychlastem
sam nie robi nic nielegalnego, ale przyczynia się do przestępstwa Mam nadzieję, że kiedyś jakiś studencik się wkurzy, jak dostanie taką "profesjonalną pracę" wartą marną trójczynę :D

Gość autor też jest przychlastem
out of - brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja się zastanawiam nad jakości
tych prac - facet ma duży zakres dziedzin, z których oferuje pracy. Pracuje sam, czy może jego "firma" zatrudnia kilka osób zajmujących się różnymi dziedzinami?

tak pisaniem prac maturalnych tez się zaajmuję. Napisz do mnie na maila. Wiedzę mam ogromną, ponieważ kazdą wolną chwilę siedzę przy książkach i tak w kółko :) Moją mocną stroną są dziedziny humanistyczne, ale inne też lubię. Odpada oczywiście medycyna, ścisła matematyka czy fizyka, ponieważ tego nie da się opanować w tydzień..

co do jakości - dziwne by było gdybym miał kłamać, ze przez ponad 3 lata - czyli masa napisanych prac nie trafiła się żadna 3.. Najczęściej zaliczają na 4 i 5. Możecie zapytac o mnie w sieci, jestem znaną osobą, także nikogo tu nie mam celu okłamywać.

Gość uwaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaa
Autor oferuje prace humanistyczne i robi BŁĘDY ORTOGRAFICZNE!