Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakub M.

profesjonalna pomc w pisaniu prac zaliczeniowych

Polecane posty

Gość uwaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaa
Nie odróżniasz "także" od "tak że"?

nie zrobisz mi antyreklamy, ponieważ am po swojej stronie masę zadowolonych ludzi.. błędów nie robię, możliwe, że zdarzyła mi się literówka, ale nie błąd ortograficzny!!!, przesadziłaś/eś.. poza tym proszę o podanie miejsca gdzie jest ten błąd..

jak się szybko pisze na klawiaturze - nie zawze naciśnie się spację..przepraszam, ale słabe to Twoje wyszukiwanie błędów - to się każdemu może zdarzyć. Jak szybko piszę, zdarza się, że w miejscu, gdzie powinno być "ó" wychodzi "o", to też błąd? co innego gdybym napisał żarówka w ten sposób - rzaruwka. nie bądźmy śmieszni..

Gość aa91
Ktoś się tylko czepia

Gość aa91
co innego gdyby te błędy zdarzały się w ostatecznych pracach, a nie na forum. Napisałam maila

Gość a ja cię zapytam
>a pracy nie mogłam napisac sama bo nie miała zwyczajnie czasu i tonie oznacza, ze jestem niedoedukowana... matolico Matolicą jest raczej ta, co nawet głupiej, najprostszej pracy nie zdołała sama napisać. I nie tłumacz się brakiem czasu bo to denna wymówka. Tysiące ludzi studiują, pracują, nieraz jeszcze wychowują dzieci i jakoś stopniowo swoje prace piszą. Miałaś rok na napisanie pracy, no nie mów że taka zapracowana jesteś. Chyba raczej leniwa albo niepewna swojej znajomości tematu Masz jakiś tytuł, ale on ci się nie należy bo nie spełniłaś wymogów do jego uzyskania - nie napisałaś pracy licencjackiej, czy magisterskiej (nie wiem co ty tam studiowałaś)

Gość aa91
jakub_miklasz@onet.pl

Gość olkjhfdd
Autorze nie wdawaj sie w dyskusje z nimi bo to nie ma sensu

Gość Anq27
bardzo tanio...aż podejrzane:) Ja mam stawkę x2 i też są chętni...

Gość teraztosięośmieszasz
tłumacząc się spacją :D dno i kilo mułu a idiotka mu wtóruje :D co z tego, że zrobił byka na forum? to na forum można pisać z błędami? i myślisz, że jak ktoś pisze posta z błędem, to w twojej pracy nagle cudownie ozdrowieje intelektualnie i napisze to słowo poprawnie? :D a może bidula znów nie trafi w spację? :D

Tak, z tym się zgodzę, tłumaczenie sie brakiem czasu nie jest dobre, ale zostawmy już tą kobietę w spokoju, ja też spotkałem się z wieloma róznymi rzeczami w życiu i niektórzy nie mają łatwo - tym bardziej, że w dzisiejszych czasach większość ludzi idzie na cały dzień do pracy i nic z tego nie ma - wypłata tak niska, ze nie idzie opłacić mieszkania. Wiem, ze jest wielu zwolenników i przeciwników zlecania komuś pracy, ale pisałem tez pracę jednej kobiecie, która mieszkała ze schorowaną matką, sama studiowała zaocznie i musiała utrzymać rodzinę, a chciała zdobyć wykształcenie żeby zapewnic byt matce i sobie (ojciec zmarłakilka lat wczesniej).

Gość już wiemy czemu tak tanio
Prace oceniane na tróję, do tego z błędami...

Gość a ja cię zapytam
>nie jestem za pisaniem prac, ale skoro juz o tym mowa, to nie mozna winic tego co pisze te prace - bo on zrabia tak jak my Można go winić i nawet powinno się. Paser też nie kradnie a odpowiedzialność ponosi. Ten pan bierze udział w oszustwie. Jak nie ma sobie nic do zarzucenia, niech zgłosi działalność gospodarczą "pisanie prac na zamówienie". Zobaczymy czy mu zarejestrują. A ty młody człowieku nie wymawiaj się pośpiechem bo błąd zrobiłeś. A nawet dwa błędy, z których tylko jeden da się ewentualnie wytłumaczyć nieuwagą. Zamiast "tak, że" napisałeś "także", czyli zrobiłeś błąd ortograficzny (to, co miało być osobno, było razem) i interpunkcyjny, bo przed "że" powinien być przecinek.

Gość jesteście perfidni
bo zazdrościcie intelektu, matoły to Wy widać po wypowiedziach

Gość już wiemy czemu tak tanio
To rzeczywiście zdobyła wykształcenie, skoro odwaliłeś za nią pracę :O Chodziła tylko na zajęcia i nic na nich nie robiła. Oczywiście, rozumiem, że napisałeś jej tę pracę za darmo, bo taka biedna?

Gość a ja cię zapytam
>tą kobietę TĘ kobietę.

Gość a ja właśnie wysyłam ten link
do stosownego US w Poznaniu. DG nie ma, więc i podatków brak.

Takie błędy zdarzają się jak chcę szybko odpowiedzieć. Brak przecinka też był prze przypadek - proszę zobaczyć inne posty zawsze przed "że" stawiam przecinek. No złośliwi zawsze się znajdą. Tanio? Wiecie dlaczego? bo na ten 1000 zł niektórzy muszą pracować cały miesiąc. Już pisałem - zapytajcie o mnie w sieci - nikt nie powie złego zdania. I ku zdziwieniu wszystkim - tak, mam firmę:) Nie możecie mi nic zarzucić, wszystko co robię jest legalne - zadbałem o to. Nie pokazywałbym się publicznie - gdyby to nie było legalne.

Gość dresptyła89
NO, ale skoro ma doświadczenie jakieś tam to i tak napisze tę pracę lepiej niż ten tłumok, który nawet nie wie jak się za taką pracę zabrać. Ceny nie są wygórowane więc jeśli komuś się nie chce, nie umie. I tak potem trzeba się tego nauczyć. No a jak ktoś dotrwał do magisterki, licencjatu to raczej tłumokiem nie jest. Ale mnie trochę zastanawia jak 22latek może być ekspertem w tylu dziedzinach. W wieku 22 lat to dopiero człowiek po jednych studiach jest i perfekcjonista nie jest. Ale tak jak mówię wierzę, że pisze te prace lepiej od niejednego tłumoka, ale żeby one były aż tak dobre to nie wierzę. Za młody za mało doświadczony.

Gość a na dodatek
>Nie możecie mi nic zarzucić, wszystko co robię jest legalne - zadbałem o to. Chłopie, przestań pierdzielić. To co robisz nie jest legalne. Wierzę, że masz firmę, ale powiedz, że masz w opisie działalności napisane wyraźnie, że piszesz za kogoś wymagane do uzyskania danego stopnia prace.

Gość Anq27
Dajcie spokój. To nie wasza sprawa czy ktoś się decyduje na zlecenie komuś napisania pracy. Ogólnie wyższe wykształcenie jest teraz g...warte i liczy się co masz w głowie. Życie zweryfikuje takie osoby. Za to dzięki takim "studentom" autor wątku, ja i wiele innych osób, które nie mogą znaleźć pracy godnej ich wiedzy i umiejętnościom, realizują się właśnie poprzez pisanie prac i zarabiając na frajerach dobrą kasę. Wbrew pozorom napisanie za kogoś pracy wcale nie jest łatwe, zwłaszcza inżynierskiej lub opierającej się o badania. Jeżeli mam zlecenie siedzę nad tym jak na etacie po 8h dziennie, wertuję książki, czasopisma, podliczam dane itd. Pewnie, że moralnie to jest złe...ale jak pisałam tłumaczę to sobie tym, że idiotom i tak mgr nie pomoże. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Wykorzystuję swoje umiejętności skoro są chętni na moje usługi. Byłabym większym idiotą niż zlecający...gdybym nie wykorzystała okazji zarobienia sporych pieniędzy.

Gość anq27 ???
to jak ktoś do Ciebie przychodzi to z góry zakładasz, że piszesz pracę idiocie?? super masz podejście. Ok może to nie w porządku jest, ale Ty się godzisz by napisać pracę więc nazwyanie klienta idiotą śwaidczy właśnie o Twoim poziomie. Zero kultury. Jak możesz tak mówić o ludziach? a niby mądra jesteś. JTy dzięki tym idiotom masz pieniądze więc trochę szacunku do ludzi. Może oni najmądrzejsi nie są skoro sami nie radzą sobie z pracą, ale bez przesady

Gość aa91
dostanę odpowiedź?

Gość a na dodatek
> w opisie działalności mam wpisane wszystko to, co jest potrzebne. Odpowiedź wymijająca. Czy masz wpisane także "pisanie prac magisterskich/licencjackich/ prezentacji maturalnych na zamówienie"?

Gość aa91
a ja bym chciała odpowiedź nie na temat Twojej działalności, a mojego maila:) bo ciekawa jestem co do kosztów i w ogóle.

Gość Anq27
Nie napisałam, że wszyscy. Napisałam, że życie zweryfikuje idiotów. Zdarzają mi się bardzo aktywnie i zaangażowane osoby, które same robią badania i orientują się w temacie, ale ze względu na pracę lub dziecko, brak umiejętności płynnej obsługi komputera proszą o złożenie tego wszystkiego do kupy. Takie osoby same przysyłają mi wybraną literaturę, dają plan pracy itd. Mają stały kontakt z promotorem. I te osoby zazwyczaj bronią się na bdb. Mam też takich, co dają temat i tyle ich obchodzi praca. Nie mają nawet pojęcia, co w niej powinno się znajdować. Idą z częścią pracy do promotora i on potem mówi, że tego nie ma być, a coś trzeba dodać i oni nawet nie potrafią mi przekazać tej informacji. Promotor od razu orientuje się, że ktoś im napisał pracę i nawet jak dostaną z niej 4, albo 3,5 to oblewają obronę, albo dla świętego spokoju promotor daje im 3 i każe więcej się nie pokazywać na oczy. Dla mnie taki zlecający to ewidentny idiota.