Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakub M.

profesjonalna pomc w pisaniu prac zaliczeniowych

Polecane posty

Gość deva premal
a czy mozliwa bylaby pomoc w pisnaiu pracy? bo ja juz mam konspekt , ikazdy rozdzial po czesci, ale czuje ze to troche z dupy jest.....ile bys chcial za pomoc przy pisaniu?

Chyba ktoś jest tu analfabetą i nie rozumie tekstu czytanego.. napisałem: "Możecie zapytac o mnie w sieci, jestem znaną osobą, także nikogo tu nie mam celu okłamywać." odróżniam także od tak że jak to ktoś napisał.. poza tym ten kto zwrócił mi uwagę niech się nauczy, że nawet w wyrażeniu -----"tak, że" --------należy postawić przecinek prze "że" użyłem także jako zamiennika słowa "więc" napisałem poprawnie.

Gość deutsch_deutsch
Prace pisane przez Anna Platzek są świetne ,pełen profesjonalizm !! Polecam gorąco !!! Pisze prace z języka niemieckiego, między innymi: -prace licencjackie, -prace zaliczeniowe, -prace maturalne, Poza tym oferuje pomoc przy pisaniu prac. Posiada mnóstwo własnych materiałów i odpowiednie podejście do klienta. ! Oto dane potrzebne do kontaktu: Numer gg:13232789 Zapraszam!

Gość gość

Kiedyś przypadkiem trafiłem na www.redaktor-online.pl i potem okazało się, że nie raz pomogli mi wyjść z opresji, gdy okazywało się, żę do napisania jest sporo prac a doby nie da się rozciągnąć. Więc myślę, że i dla Ciebie znajdzie się tam jakiś sensowny wykonawca.