Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl602

Zaręczyny..??

Polecane posty

Gość girl602

Czy są tu jakieś mężatki lub dziewczyny zaręczone..??:P Jak wyglądał ten dzień... gdy on poprosił was o rękę:) No ja niestety jestem jeszcze przed... ale ze zniecierpliwieniem czekam:):)

Ja opisywałam to na innym topiku, ale chętnie zrobie to jeszcze raz. To było w dzień naszej rocznicy. Niczego się nie spodziewałam. Zabrał mnie do restauracji na kolację, potem na wino do mojej ulubionej knajpki. Wrócilismy do domu a wtedy on klęknął i zapytał, czy zechciałabym zostać jego żoną :-) Ja od razu w ryk, z tuszu i kredki do oczu zrobiła mi się na twarzy panda :-D Oczywiście się zgodziłam a on "przepraszam, że nie zrobiłem tego w restauracji, ale zobacz do lustra, zaraz bys chciała wracać do domu" :-D Skubany miał rację!

Gość girl602
aj... no a ja czekam, czekam... i nie mogę się doczekać:)

mi sie oswiadczyl po 7 latach-zupelnie nieoczekiwanie,nie myslalam o tym na imprezie miedzynarodowej,wrod ok.1000osob,stojac na podium;) dostalam 120roz ale z wrazenia nic nie odpowiedzialam;) to tak w skrocie:)

Gość girl602
Chłopak mojej przyjaciółki wpadł do niej całkiem rano z bukietem czewonych róż.. pod krawatem:) A ona w piżamkach rozczochrana aż rozpłakała się z wrażenia... Oczywiście powiedziała "tak" a on na to "że właśnie taką ją Kocha":):)

Gość girl602
Hej. Jesteście...??

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl