Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoninka00000

DOBRY GINEKOLOG łÓDŹ

Polecane posty

Gość antoninka00000

Poszukuje bardzo dobrego ginekologa który wszystko mi wytłumaczy. Czeka mnie operacja wycięcia szyjki macicy pomocy!!!

Gość laaaaaaaaaska
jest taki lekarz w rydgierze Lasota bodajrze

Gość antoninka00000
o nie tylko nie on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie jemu chce uciec ze stołu operacyjnego

Gość Łódź to miasto pawulonu
jak najdalej od tamtejszych lekarzy i całej łódzkiej służby zdrowia!!!!Leczyc się w Łodzi to samobójstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Łódź to miasto pawulonu
no i jeszcze Łódź słynie z dzieci w beczkach:oMASAKRA to miasto!!!!!!!!!!!

Gość antoninka00000
Zgierz ma dosyć blisko więc moge podjechać Chodzi mi otakiego lekarze który najpierw tłumaczy a później położy na stól operacyjny przy moim schorzeniu czytałam są jeszcze inne metody a na samym końcu operacja :(

Hej! :) Ta moja właśnie taka jest. Świetny fachowiec. Przy tym kontaktowa i przemiła. Wszystko tłumaczy i na ekranie podczas USG pokazuje. Zaraz dam Ci namiary.

dr M. KADZIEWICZ Zgierz, ul. Dolna 43 tel. 601 061 505 Zadzwoń, umów się na konkretny dzień i godzinę. Operowała mnie i wiele moich znajomych. Z całego serca polecam.

Gość też zainteresowana
ktoś jeszcze zna jakiegoś dobrego gina w łodzi?

Gość czasia
ja polecam michała krekorę. przychodnia na matejki, pracuje tez w iczmp.

Gość antoninka00000
Dziękuję zgierzanka/anka :):) NAPEWNO DO NIEJ ZADZWONIĘ I SIE UMÓWIĘ

Zdecydowanie NIE POLECAM Grażyny Dec Po wizycie mogę stwierdzić, że nigdy jeszcze nie byłam u tak nieuprzejmego i zirytowanego obecnością pacjenta lekarza. Prośby o bliższe objaśnienie wyników badania napotkały najpierw na zdziwienie, następnie poirytowanie koniecznością zajmowania się pacjentem, by na koniec usłyszeć wzbudzające duży niepokój słowa zupełnie nieadekwatne do sytuacji - na zasadzie chciałaś to masz. Straszenie rakiem - gdy nie ma ku temu podstaw i do tego bardzo daleka droga; gdzie leczy się poszczególne etapy dolegliwości i nie ma się wyników badań, które by mogły w najmniejszym stopniu to sugerować - uważam za wstrętne i godzi to w etykę pracy lekarskiej. Poza tym przepisuje silne leki hormonalne w dużych dawkach na dłuższy czas bez badań!!! Szczerze odradzam tą Panią, traktuje pacjenta jak zło konieczne i nie liczy się z jego odczuciami.

Gość gin345
A ja dołącze do forum i polecam panią Izę Trawczyńska. Chodzę do niej cały czas i jestem bardzo zadowlona