Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężka sprawa

jak zerwać?...

Polecane posty

Gość a probowalas
Jeżeli widzisz od dłuższego czasu że jednak to nie to to zerwij i nie marnuj sobie życia dziewczyno.

Gość I'm in my own world
Jak się odetniesz na chwilę na pewno Ci to pomoże trochę się zdystansować i podjąć lepszą decyzję. Najważniejsze pytanie- które już tu ktoś zadał- czy chciałabyś odejść od swojego chłopaka akurat w tym momencie nawet gdybyś nie poznała nikogo nowego? Odpowiedz sobie szczerze na to pytanie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość slooonkosloneczko
no ale Ty zrywasz, bo podoba Ci sie tamten czy masz juz dosyc obecnego? jak to jest w koncu?

Gość a probowalas
Najgłupszą rzeczą jaką możesz zrobić w życiu to być z kimś na siłę. Musisz to skończyć. Powiedz mu że go nie kochasz, a o nowym nie wspominaj.

odeszłabym ta czy inaczej... wolę już być sama niż ciągnąć coś, w czym męczymysię oboje- bo ja go już nie kocham i na nim odbija się moje zachowanie.. a że pojawił się ktoś drugi to mam większą motywację..

Gość I'm in my own world
To tyle dobrze, że tego "alternatywnego" znasz długo i coś o nim wiesz. Ja tego drugiego znałam krótko i poleciałam jak ćma w ogień. Do teraz nie wiem czy zostałabym w swoim długoletnim związku gdybym nie poznała tego drugiego czy nie. Ale na pewno wolałabym to zakończyć inaczej.

Gość pasafarianka reaktywacja
normalnie teraz napisze ci w punkach. 1 bierzesz komórkę 2 otwierasz okno wiadomości 3 wpisujesz wiadomość " koniec z nami" 4 wybierasz nr twojego boya 5 wysyłasz 6 nie odbierasz jego telefonów 7 nie otwierasz kiedy do ciebie przyjdzie. proste, nie?

Gość a probowalas
1. spotykasz się w miejscu pełnym ludzi 2. mówisz mu że to koniec, że chcesz odejść bo go nie kochasz 3. on się pyta czy kogoś masz 4. mówisz mu że nie, żeby nie doszło do bójki 5. on Ci chce zrobić scenę, ale jej nie zrobi przy ludziach (dlatego wybierasz takie miejsce) 6. i tak jak wcześniej ktoś napisał nie pokazujesz się przez miesiąc ze swoim nowym 7. jemu po miesiącu trochę przechodzi 8. ty umawiasz się z nowym

wielkie dzięki za instruktarz :P ale czy naprawdę nie nalezy mu się słowo wyjaśnienia? nie odpuści tak łatwo. a dzisiaj za niedługo ma do mnie tak czy inaczej wpaść po fakturę, którą zostawił... niby okazja do pogadania...

Gość slooonkosloneczko
no jesli nastroj bedzie ku takiej rozmowie, to zalatw to dzisiaj. zobaczysz jak Ci ulzy pozbawienie sie takiego balastu.

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

pewnie i tak niekogo to nie interesuje, ale nie mam w tej chwili z kim pogadać... zerwałam z nim właśnie. i czuję się z tym nienajlepiej... ale przejdzie, nie?..

o widze ze nie jestem sama. tez wczoraj zerwalam i tez to znosze nienajlepiej a najgorsze jest to ze mam ochote wrocic, juz kurwa na drugi dzien ;/

Gość lucek321
ma prawo wiedzieć ze puszcza juz sie z innym i tyle w tym temacie