Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poppopopo

głupio mi i wstyd..

Polecane posty

Gość poppopopo

wiem ze czesc z was powie ze jestem niedojrzala i nie doroslam do seksu ale to nieprawda. Mam 20 lat, bez oporów kupowalam tabletki anty, testy ciazowe bez skrepowania, i inne rzeczy ktorzych sporo z was wstydziloby sie pewnei kupic, ale do rzeczy. Teraz jestem bez tabletek i chcę dzabezpieczac sie globulkami i prezerwatywa, jednak wstydze sie isc do sklepu i prosiic globulki patentex oval...glupotwa wiem ale jakos dziwna nazwa kupowalyscie wszystko normalnie??ja nie wiem dlaczego mi wstyd...

Gość poppopopo
hop hop

Gość emilka1888
to żaden wstyd przecież:) nazwa jak każda inna :)aczkolwiek nie polecałabym globulek. prezerwatywa wystarczy:)

Gość Goniaaaaaaaaaaa
emilka czemu globulek bys nie polecała ?

bo pieka Trzeba odczekac po uzyciu kiedy mozna zaczac stosunek i po pewnym czasie juz nie dziala.

ja polecam globulki , dają komfort psychiczny , nic mnie nie pieczę , wcale tak , krótko nie działa (chyba ,że masz się zamiar kochać ponad godzinę) , bo zaleca się po godzinę druga włożyć jak wytrysku nie było. nic się nie pieni(przynajmniej mi) tylko po wszystkim zamatuj wkładkę bo będzie wyciekać;] dodatkowa ochrona ;) idziesz do apteki i prosisz o globulki antykoncepcyjne ;)