Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijklmnop...

ile ważne??

Polecane posty

Gość abcdefghijklmnop...

wyjezdzam na studia i zanim ogarne wszystko w innym miescie na pewno mi to troche zajmie dlatego chcialabym jeszcze u siebie w miescie zdobyc recepte na tabsy, bralam juz jakis czas temu ale przerwalam i jednak cche do nich wrocic, pomyslalam ze pojde do przychodni zajmie to chwile i przyznajmniej nic nei bede musiala placic, powiedzmy recepte bede miala pod koniec wrzesnia a tabsy zaczelabym brac gdzies w listopadzie i jak dlugo wazna jest recepta od jej wypisania??? bo nei chce zeby to poszlo na marne. jak myslicie

Gość to zrób sobie kisiel :P
skoro wcześniej już brałaś to możesz poprosić o tabsy np. na pół roku. ja tak robiłam :)

Gość abcdefghijklmnop...
tak chce zrobic ale jesli wypisze mi we wrzesniu a wykupie kolo listopada to nei wiem czy jeszcze recepta bedzie wazna, a nei bede miala mozliwosci zalatwic sobie recepty jak zaczne studia

Gość to zrób sobie kisiel :P
może wystawić Ci np. dwie recepty po 3 opakowania, ale będziesz musiała je wykupić w ciągu miesiąca :) chyba, że nie masz tyle kasy, to gorzej...

Gość to wykup od razu, u ciebie
pewnie taniej niż w dużym mieście. A recepta ważna jest 30 dni a potem zimna d... Przecież zamiast recepty możesz zabrać ze sobą tabletki po prostu