Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniurka

szukam piosenki pomocy!!!

Polecane posty

Ostatnio bezskutecznie szukam piosenki, ktora bardzo mi sie podoba... Trudno mi ja znalezc, bo jest to piosenka bez slow i nie puszczaja jej w radiu. Wiele razy ja slyszalam na imprezach w sezonie oraz ostatnio w pubie. Bardzo prosze o pomoc w jej szukaniu oraz propozycje co to moze byc za utwor. Muzyka leci mniej wiecej tak TATATA TARATTATARATATTA TATATA TARATTATARATATTA

Gość dorita.....
to muzyka z muminków :P chora jesteś :D:D

nie robcie sobie jaj, naprwde zalezy mi na tej piosence... to klubowa, dyskotekowa piosenka Niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą........ w snach ;)

nie robcie sobie jaj, naprwde zalezy mi na tej piosence... to klubowa, dyskotekowa piosenka

To niestety nie jest to... Piosenka, ktorej szukam jest bez slow... To sama muzyka, dosc szybka i co jakis czas jest zwolnienie tempa..

nikt nie pomoze??? Chyba niewiele znanych utworow na czasie jest zupelnie bez slow...

nikt nie wie co to moze byc? wydaje mi sie, ze niewiele utworow imprezowych na czasie jest bez slow... nikomu nic nie przychodzi do glowy?

Gość matttdejmonn
Brzmi trochę jak muzyka z Janosika, albo z Rumcajsa

Crank to tez nie jest to... Utwor, ktorego szukam jest znacznie szybszy i w innym klimacie

a jaki to rodzaju muzyka? na jakiej imprezie to leciało przede wszystkim, gdzie to usłyszałas ?

Nie wiem dokladnie jaki to rodzaj...:/ Slyszalam to nad morzem w namiocie Lecha w sezonie gdzie byly codziennie imprezy oraz ostatnio w pubie

Gość dupatodupa
odpisz czy to ta!!!!!!!!!!!!!