Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juverjjjjjjjje

Przetłumaczy mi ktoś kilka zdań na angielski?Bardzo bym prosiła

Polecane posty

Gość juverjjjjjjjje

Tak, pojechałam na rowerze do pobliskiego miasteczka około 12 km.Nadal słoneczna pogoda.Byłam też w kościele. Znam te produkty.Napisałeś to poprawnie.A nie mieli polskiego piwa? Wieczorem odpocznę,poczytam jak zwykle,posłucham muzyki,pouczę się angielskiego i będę myślała o tobie .Jutro mam do pracy na 14.00 do 21.00. A ty o której godzinie zaczynasz pracę?

Gość juverjjjjjjjje
Yes, I went for a bike to the nearby town of about 12 km.I was in the church.Still is sunny wheather. I know this products(spożywcze).You letter good.A had Polish beer? In the evening, rest, read 'as usual, listen to music, will teach English and I was thinking about you. Tomorrow I have to work 14.00 to 21.00. And what time you start work? pewnie z błędami... proszę poprawcie mnie

Gość kofeinauzalezniamocnooooo
Po to jest to forum, aby sobie wzajemnie pomagać.Ja nie pomogę,bo angielskiego nie znam niestety. Ale dziwne, bo jak ktoś prosi o pomoc w sprawach sercowych załóżmy, to ok, a tu zaraz autorka zostaje zmieszana z błotem.To chore...

Gość milushihih
racja

Gość milushihih
ale zajrzyj na translator google,super tłumaczy.Ja też nie znam dobrze

Gość Granatowa mandarynka
Poprawnie: Jutro mam do pracy na 14.00 do 21.00. - Tomorrow I work from 2p.m. to 9p.m. A ty o której godzinie zaczynasz pracę? - What time do you start work?

Gość juverjjjjjjjje
dzięki,a resztę zdań poprawnie napisałam?

Gość bozadama
Yes, i went for a bike trip to the next town which is 12 km from my place. It is still sunny whather. I went to a church as well. Yes, i know what products you are talking about. You have spell it corectly. Didnt they have polish beer? I am going to rest in the evening, read as usual, listing to music and learn english. I will be thinking of you. Tomorow i am working between 2pm and 9pm. What time do your work starts tomorow?

Gość pizdekpizd
Rzeczywiście google translator tłumaczy dobrze,bez jaj,chyba dla kogoś kto zna słabo język

Gość juverjjjjjjjje
Wielkie dzięki.Jednak dużo błędów zrobiłam.

Gość karmelkki
Poprawie Bozadame: Yes, i went for a bike trip to the next town which is 12 km from my place. The weather is still sunny. I went to a church as well. Yes, i know what products you are talking about. You have spelled/spellt it correctly. Didn't they have polish beer? I am going to rest in the evening, read as usual, listen to music and learn english. I will be thinking of you. Tomorow i am working between 2pm and 9pm. What time does your work start tomorow?