Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hooki zaspokajacz

Oddam w dobre ręce...

Polecane posty

Gość Hooki zaspokajacz

Witam Wczoraj zacząłem się masturbować jednak celowo nie osiągałem orgazmu. Kilka godzin przetrzymywałem się w stanie przed orgazmalnym. Potem z wielkim trudem po długim czasie męczarni w niezaspokojeniu zasnąłem. Obudziłem się ze sterczącym penisem i czułem ogromne podniecenie. Nie zaspokoiłem się jednak. To moja pierwsza taka przygoda i nawet jest to ciekawe. Przejdę jednak do sedna sprawy. W planach miałem osiągnąć orgazm dziś wieczorem pomyślałem jednak że mógłbym wytrzymać jeszcze trochę czasu aby podniecenie nie poszło na marne. Szukam chętnych pań które byłyby zainteresowane kobiecą dominacją. Dam się zakuć w pas cnoty i daje całkowitą władzę nad moim orgazmem i całym przyrodzeniem. Gdy jestem silnie podniecony zrobię wszystko czego zapragnie moja pani. Im silniej jestem podniecony tym bardziej pożądam kobiety. W tym momencie mój penis jest nabrzmiały i szaleńczo niezaspokojony czekając na każde zawołanie właścicielki. Zaspokajacz ps. już nic nie będę pisał tutaj, czekam na mailu..

Gość maronna
ile latek?

Gość Hooki zaspokajacz
48 a co ??