Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majussx3

Narzeczony mnie zdradzil!!! :(

Polecane posty

Witam ! jestem załamana... mój narzeczony mnie zdradził . ;( pojechalam na tydzien do przyjaciolki do Manchesteru 8godzin od domu.. a w dzien powrotu do domu dowiedzialam sie ze Mnie zdardzil..:( sam sie przyznal... :( poszedl na impreze do kumpla upił sie i zdradzil :( a najgorsze jest to,ze on nadal mowi ze mnie kocha,ze teskni ze mu ciezko :( a z ta dziewczyna za reke chodzi po miescie... mowi,ze z czasem moze wrocimy do siebie ale teraz nie potrafi spojrzec mi w oczy po tym co zrobil ! :( mowil,ze do niej nic nie czuje a mnie kocha:( powtarza sie..;/ a jakby mnie kochal to by ja kopnal w dupe i o mnie walczyl :(

Gość Przykro mi:(faceci to dranie

i co ja mam robic ? ;(( Tak bardzo go kocham! :( on tą Anke oszukuje.. mowi jej ze sie ze mna nie spotyka a spotyka sie.. przychodzi do mnie przeciez :(( jak przychodzi to słodzi mi :(( ostatnio nawet nie wytrzymalam i go pocalowalam ! ;((( jak mnie widzi to ma łzy w oczach :( dobrze,ze ta Anka niedlugo za 8dni wyjezdza do PL i nie wroci tu.. eh.

Dziewczyno, jak Ty możesz go kochać po tym, co Ci zrobił ? Gdzie Twój honor ? Odejdź od niego, bo jeśli zostaniesz i mu wybaczysz dasz mu tym samym pozwolenie na kolejne zdrady, bo nie sądzę, żeby nie zdradził po raz kolejny. Zostaw go i odejdź z godnością.

do nemezis jak moge go kochac? a co ty myslisz ze to sie da tak z dnia na dzien odkochac? boli mnie to... ale odkochac tak szybko sie nie da! .. za dlugo bylismy razem.. i bylismy naprawde szczesliwi..

Na prawdę nie wiem-czy w Polsce tego tak nie widziałam czy to za granicą ludzikom odpierdala....

Gość kobieto ty jwestes powalona
i ty go kochasz jeszcze? jak to jak nie mozna sie odkochac? ja po takiej akcji znienawidziłam chuja i kopłam w dupe bo sie nim brzydziłam !!!!! fuj kurwa fuj

wiem ze boli ale jesli mu wybaczysz to moze znow zrobic to samo jesli on mowi ze z czasem moze do siebie wrucicie to jest to dobry momen bys starala sie zapomniec choc wiem ze nie zapomnisz ale chodzi mi oto ze to czas na to byc ulozyla sobie zycie na nowo z kims kto cie naprade pokocha i bedzie szanowac

Gość nie no zdradę można
wybaczyć, ale czy ja dobrze zrozumiałam, ŻE ON DO CIEBIE CHWILOWO NIE CHCE WRACAĆ, BO NIBY SIĘ WSTYDZI, A Z TAMTĄ SPACERUJE PO MIEŚCIE ZA RĘKĘ?????????????!!!!!!!!!!!!! Czyli to nie była jednorazowa zdrada po alkoholu, tylko on się nadal z nią spotyka?

Trzeba sobie jakoś radzić. Jesteś w jednym mieście, to masz tutaj jedną dziewczynę. Jedziesz do innego miasta, to na miejscu trzeba znaleźć drugą. Można też mieć tylko jedną, ale wtedy trzeba ją brać ze sobą. Jest jeszcze opcja czwarta - możesz wogóle nie mieć dziewczyny i zapłacić prostytutce.