Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwerr

Mój syn uczy się tylko przedmiotów maturalnych i zawodowych!

Polecane posty

Gość kwerr

Jestem załamana, syna nie ciągnie do nauki. Kazałam mu się uczyć chemii i biologii żeby zdawał na rozszerzonym poziomie lub by zdawał rozszerzoną matematyką ale on nie chce. Powiedział że zdaje tylko przedmioty obowiązkowe + egzamin zawodowy. I na tym koniec, nie wie czy będzie się gdzieś wybierał na studia. Jak go zmusic do nauki?

Gość gdzie on sie uczy
? w jakiej szkole ?

Gość kwerr
Uczy sie w technikum gastronomicznym, zdaje mature i przedmioty zawodowe. Ale czemu oto pytasz? dla matki to jest porażka gdy jej dziecko ucieka od nauki. Ewentualnie powiedział mi że pójdzie na jakieś studia zaoczne, czyli byle jakie, bo tak teraz jest. Moja koleżanka mówiła mi jak jej córki dostały się jedna na medycyne, druga na ekonomie bo to przyszłościowe kierunki. Dlatego wybrałam już studia dla syna, dopytywałam się ludzi co warto studiowac, a on to odrzuca. Ja nie mam wykształcenia, zawodówke fryzjerską i fryzjerka to jednak ciężka praca a mój syn ma byc kucharzem, też będzie harował. Ja chodze, dopytuje jakie studia są wartościowe a on tak mi odpłaca.