Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony chłopak maturzysta

Rodzice zmuszają mnie bym szedł na studniówke!!!

Polecane posty

W tym roku studniówke i nawet nie chce na nią iśc ale matka drze się że mam obowiązek, że to piękne przeżycie a ja nawet swojej klasy nie lubie, nie mam z kim to ojciec mówi że mi kogoś znajdzie. W końcu powiedziałem im żeby się odje***li ode mnie a oni dalej swoje że musze:(

Gość gdzie on sie uczy
Cha Cha . Szkoda mi ciebie, że mając 18 lat nie potrafisz postawić się rodzicom :D

Gość ja mieszkam i znam osoby
ja nie bylam i nikt mnie nie mogl przekonac :D jestes pelnoletni, wiec o takich rzeczach, szczegolnie o imprezach, chyba mozesz sam decydowa?

ojciec mi powiedział ,że jego kolega z pracy z przyjemnością ze mną pójdzie :classic_cool:

Gość widac ciotunia z ciebie
zeby nie isc na 100? u mnie nawet najwieksci frajerzy zdolali jakos panne namowic a jak boisz sie tanczyc to kilka kielichow i bedziesz jechal z tym koksem

Gość dobrze radzi
studniówka jest balem który pamięta się do końca życia nawet jeśli nie masz z km iść warto!!!!!

Nie pójde bo nie żyje w dobrych stosunkach z klasą, nie lubią mnie tam ale mnie to zwisa, nie są mi doniczego w życiu potrzebni. A rodzice wymuszają na mnie bym szedł, chyba w tym dniu wyjde z domu i pójde sobie do jakiegoś kina albo teatru, napewno mi się to bardziej opłaci a gdy wróce to powiem rodzicom że się fajnie bawiłem.

Ale ja nie chce, jak bym wziął nawet jakąś koleżanke to z klasy od razu by dogadywali. Poza tym sram na taką studniówke a moja nauczycielka nawet zadzwoniła do mojej matki że się izoluje od klasy. To żadna zabawa jak dla mnie, niech idą ci co chcą.

Gość nie chcesz - nie idź, twoja
sprawa. Ale już NIGDY w życiu takiej imprezy jak własna studniówka mieć nie będziesz

ja nie bylam tez na swojej i jakos nie zaluje 🖐️

Gość a pozniej zapewne
bedziesz sie zalil na tym forum ze jestes 30 l prawikiem i nigdy nie miales dziewczyny

bedzie mial lepsze, chocby wlasne wesele :O:O:O

A co do kogo obchodzi czy jestem prawikiem czy nie? to jest moja sprawa i nigdy bym się nie żalił ani nie chwalił z tego powodu, ani powód do dumy ani do wstydu, szczerze mówiąc dobrze mi samemu a studniówka nie jest ważna.

Gość wszędzie pełno takich co to im
nie dogodzisz. Wiesz, moja babacia mawiała - jak wkurzają cię wszyscy, to znaczy że z tobą coś nie tak... Zastanów się nad tym :)

kurfa co wy pietrolicie :O ja nie bylam na swojej studniowce czy to znaczy ze jestem dziewica i w ogole ciota do potegi? nosz kurwa, nie zalamujcie mnie :O

Gość ja mam lepszego pomysla :D
pozbieraj sobie troche kaski i wynajmnij jakos ladno prostytutke :D na to 100ke tak zeby wszystkim szczeki.......

" wszędzie pełno takich co to im nie dogodzisz. Wiesz, moja babacia mawiała - jak wkurzają cię wszyscy, to znaczy że z tobą coś nie tak... Zastanów się nad tym" przeciez nie napisal ze wszyscy go wkurzaja a ze nie zyje dobrze z klasa :O

a co ty w ogole z tym prawiczkiem?:O to jego sprawa i nie ma nic wspolnego z tym, ze nie chce isc na zabawe:O Ja, tez chyba nie pojde, nie mam z kim i mam dokladnie taki sam problem - klasa. Zycze Ci powodzenia, a jak bys chcial pogadac ze mna, z czego bardzo sie uciesze - napisz do mnie. : )

Gość inna niż wszyscy
jego studniówka jego sprawa ja tez nie idę i już była w domu awantura ale jestem taka osobą która nie pozwoli kierowac swoim życiem umiem się postawic i nie idę i gó... mnie obchodzi co rodzice myślą

Gość wszędzie pełno takich co to im
rodzice go wkurzają bo go zmuszają, klasa go wkurza, woli być sam... Czy to oznacza, że ma pełno przyjaciół i wszystkich kocha, a przynajmniej lubi???

Ja swojego syna probowalam namowic i ten nie chce isc? Probowalam go przekonac ale bez wiekszych rezulatatow:( A Ty powinnes isc, to najpiekniejsze chwili w zyciu kazdego ucznia :)

Gość inna niż wszyscy
radze ci postaw im się bo inaczej zrobią z ciebie ciotę i do końca życia będa toba rządzic ja też tak miałam ale kilka razy sie postawiłam i teraz inaczej na mnie patrza szanuja mnie bardziej i wiedza że twarda jestem

Gość on po to ma isc
zey pokazac ze ma jaja nawet jak nie lubie klasy ma isc i sie dobrze bawic a nie byc do konca zycia pomiatany i zdominowany przez innych.

benia NAJPIEKNIESZA CHWILA W ZYCIU UCZNIA JEST CHWILA GDY WYCHODZI ZE SZKOLY BY TAM POWROCIC!!!!!

benia NAJPIEKNIESZA CHWILA W ZYCIU UCZNIA JEST CHWILA GDY WYCHODZI ZE SZKOLY BY TAM NIE POWROCIC!!!!!

inna niż wszyscy tak, postawić się, stracić czas by zaimponować bandzie jakichś palantów... sorry, ale nielogiczne.

Gość inna niż wszyscy
nie mówcie że piękne chwile itp bo piękne chwile dla każdego znaczą coś innego dla duszy towarzystwa impreza to piękne chwile ale kak on się w tym towarzystwie (jego klasa) źle czuje to dla niego to nie będą oiekne chwile każdy człowiek jest przecież inny i czuje inaczej