Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 2555555555555y

mój facet mnie drażni

Polecane posty

nie wiem co jest..jego obojetnośc jest wkurwiajaca..i widze ze to przekłada sie teraz na mnie ..ze ja tez zaczne taka byc teraz wrócilismy z imienin mojej siostry..i nie miałam ochoty zeby szedł razem ze mna..nie miałam ochoty go widziec jestesmy razem 9 mcy...wydaławło mi sie ze go kocham..jednak stwierdzam czasem czy to nie przyzwyczajenie nie wiem już sama...nie przytuli mnie nie obejmie, jak idziemy, co najwyzej smyrnie po nodze jak siedzimy obok siebie, albo szczypnie w pupe:O jak ide przed nim zero czułościz jego strony ost..zero spotkanicznych buziaków jestem zmeczona..juz kiedys tak było, ale potem miedzy nami sie poprawilo i było fajnie..a teraz znowu ta jego obojetnosc

Gość owocgranatu
a może wystarczy zwykła rozmowa - faceci to mało domyślne bestie więc czasem warto i dawać proste komunikaty u mnie na razie się sprawdza ;)

nie wiem co robic zakonczyc to i poszukac kogos kto mnie bedzie kochał i potrzebował tyle czułosci co ja dodam ze to mój 1 facet z którym jestem i sypaim z drugiej strony mamy jakies plany..mamy jechac w góry w pazdzierniku..i na wesele jego brata isc..no nie wiem:O

jak ma przypływ uczuc do mnie ..to sie nie odkleja, tak samo jak jestem zła na niego to jest przylepa daje ciagle buziaki itp.. a jak ma odpływ uczuc i mysli o nas...to wtedy jak kolezanka kolega

w dodatku zauważyłam,ze ostatnio giną mi pieniądze. normalnie załamka.

19.09.2010] 19:57 [zgłoś do usunięcia] a taka jedna 2555555555555y w dodatku zauważyłam,ze ostatnio giną mi pieniądze. normalnie załamka. podszyw:O

Gość Jak mamy
kopnij go w dupę!!!!!!!!!!!!

Gość klaudia.ka
daj sobie spokoj nie ma co marnowac na niego czasu

Gość owocgranatu
hmm ja mam za sobą dwa poważne związki w tym małżeństwo a mam dopiero 26 lat teraz mam partnera od roku co prawda jest starszy ode mnie więc też już nie patrzy na pewne rzeczy jak małolat ale wiem po sobie czym więcej rozmawiamy o swoich potrzebach podkreślam że o wszystkich tym lepiej się nam układa ma nie ma awantur o pierdoły. A jeżeli chodzi o tą kase to na pewno jest to czerwona lampka by przyjrzeć się temu bliżej

Gość ojej tragedia w związku
szkoda, że nie umiecie rozmawiać.

z ta kasa to był podszyw!!!!!!!!! w zyciu mnie nie okradł, nie obraził itd chodzi o jego stosunek do mnie, niby sie widujemy prawie co dzień itd..ale wiecie jak to jest umiemy rozmawiac..ale ile razy mam gadac o tym samym..on wie ze ja jestem przylepa...a on jest obojetny..raz ma przypływ uczuc do mnie i wtedy jest ok raz ma odpływ....i tyle poza tym on nie umie mi czułosci okazywac publicznie..by najmniej nie chodzi o namietne całusy..jedynie o przytulenie i takie tam

Gość owocgranatu
najważniejsze w rozmowie jest że nie robimy wyrzutów drugiej osobie typu - ty nigdy tego nie robisz , tyle razy Cię prosiłam lecz spokojna wymiana poglądów - wiesz kochanie jaką sprawia mi to przyjemność , lubię gdy mnie przytulasz itp.

Gość może miałaś w przeszłości
za malo czulosci i tego ci brak... ja jestem facetem i moja kobieta (byla juz teraz, hajtnela sie z innym......) tez tego nie rozumiala... :/

Gość owocgranatu DOKŁADNIE
właśnie tak. ale kto tak umie rozmawiać...

najważniejsze w rozmowie jest że nie robimy wyrzutów drugiej osobie typu - ty nigdy tego nie robisz , tyle razy Cię prosiłam lecz spokojna wymiana poglądów - wiesz kochanie jaką sprawia mi to przyjemność , lubię gdy mnie przytulasz itp. ojej wiele razy..to nie a wyrzuty tylko spokojne szczere rozmowy chodzi o to ze widze po nim kiedy staje sie dla niego obojetna..i przez to on powoli tez zaczyna mnie draznic..i irytować

Gość owocgranatu DOKŁADNIE
właśnie tak. ale kto tak umie rozmawiać...

poziom i szcerośc naszych rozmów o uczuciach jest naprawde ogromna;) i akurat to u nas ejst super

Gość owocgranatu
hmm ja to stosuje od roku i jest ok :) nic tak faceta nie drażni jak wiecznie narzekająca baba a my kobiety bądźmy mądrzejsze róbmy to sprytnie i osiągniemy wiele ;P

Gość owocgranatu
no to może to nie to

no może nie to..ale roztsac sie ciężko złapałam dołka

Gość owocgranatu
musisz sama wiedzieć co zrobić nikt tu Ci nie podpowie ;) może zastosuj typową analizę kartka papieru z jednej strony plusy waszego związku z drugiej minusy zobacz czego wyszło więcej i sama będziesz wiedziała co z tym zrobić

Gość owocgranatu
.