Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaonochala

Zalamana :(

Polecane posty

Gość zalamanaonochala

echm :( jestem załamana... Mam okropny nos i nei moge sie z tym pogodzic, nienawidze go:( Marze o operacji plastycznej.. tak naprawde nie chodzi o kase tylko boje sie jakie beda rezultaty bo w koncu to nie cycki tylko twarz :( Czy uwazacie ze brzydki nos moze skreslic calkowicie ladnosc dziewczyny? Bu :(

Gość zalamanaonochala
Buu :(((((

Gość matina 4
Kurcze,dziewczyno nos to nie wszystko,możesz mieć inne atuty w urodzie:)-ładny uśmiech,ładne spojrzenie,fajniutkie minki itp.a nie myśleć o nosku jak o czymś okropnym....głowa do góry:)

Gość zalamanaonochala
Dziękuje za dobre słowa. Aż dziwne ze nie zjezdziliscie mnie. No i załamka. Nienawidze zdjec :(

Gość no coz zycie
aby figiru byla ok i cos pod glowa a reszta to tylko dodatki

Gość nie martw sie to bez sensu
ja tez mam paskudny, wielki i najpierw wchodzi on potem ja :D zawsze sie nim przejmowalam, ryczalam po nocach, teraz sie do niego przyzwyczailam, ale co najlepsze wiem, ze i tak jestem zajebista, lata za mna tuzin facetow i zawsze tak bylo. ja mam mojego jedynego i to dzieki niemu pozbylam sie kompleksu, wiem ze dla niego jestem najpiekniejsza i tyle. jesli w przyszlosci nie bede miala co z kasa robic to napewno zrobie sobie operacje, a na slubie unikac bede zdjec z profilu i tyle;p nie martw sie

Gość czomczom
mam nos jak truskawka i mi sie udalo znalezc faceta nie jednego. co ciekawsze moj facet ma tez duzy nosek, taki grecki

Gość matina 4
czomczom,grecki,to ładniutki:)

Gość zalamanaonochala
Najpierw wchodzi nos a potem ty:) zazdroszcze Ci ze umiesz nawet z tego zartowac ja chyba nigdy nie bede potrafila. Tak naprawde nigdy wprost nikt mi nic na niego temat nie mowi ale ja widze, ja widze w telewizji te "gwiazdki" z idelnymi rysami twarzy noskami to zal dupe sciska :( No na reszte mojego ciala i twarzy nie narzekam ale nosa nie nawidzeeeeeee!! A spotkalas sie keidys z niemilymi komentarzami?

Gość nie martw sie to bez sensu
czasem tak, ale jak bylam mlodsza i otaczaly mnie dzieciaki, teraz juz nie :)