Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszaa

zawsze jak ide na zakupy do centrum handlowego to popadam w kompleksy...

Polecane posty

Gość szara myszaa

przede wszystkim w kompleks niższości... mnostwo tam bardzo atrakcyjnych kobiet. maja piekne wlosy, modne fryzury. maja idealna cere, a jesli nie to uzywaja najlepszych kosmetykow. kupuja najdrozsze i najmodniejsze ubrania, maja przystojnych mezczyzn obok siebie, maja świetne figury i w tych ubraniach prezentuja sie jak modelki. wiele z nich ma bardzo ladne twarze, regularne rysy... oczywiscie to nie jest wiekszosc, ale takie osoby najbardziej rzucaja sie w oczy i w miejscach takich jak centrum handlowe w duzym miesice jest ich naprawde duzo. patrze na nie z zazdroscia, xczuje sie jak kopciuszek.... mimo ze od dawna ciuchy kupuje sobie sama moja mama narzeka ze za duzo kasy na nie wydaje... a wydaję raz na kilka miesiecy (3-6) okolo 400 zl i kupuje tylko to co potrzebuje...

Gość no coz zycie
a kto ci broni zarabiac i miec przystojnego faceta chodzic do fryzjera itd

Gość szara myszaa
bo mnie na to nie stac. niektorzy maja po prostu lepiej w zyciu. tak, zazdroszczę.

Gość fgsnbgfs
tez tak mam. mam tradzik i choc na codzien wyglad jest calkiem ok to w sztucznym swietle widac WSZYSTKo :( po drugie nie stac mnie na ciuchy i buty-ktore musze miec dobre, w konsekwencji drogie bo ze skory, lub sportowe- wiec na zakupy najlepiej wyskoczyc w sportowych w ktorych wygladam okropnie (buty z targu za 50zl...) ogolnie moje ciuchy nie powalaja

Gość no coz zycie
to zrob cos z zyciem zeby bylo cie na to stac albo przestan sobie tym zawracac glowe

Gość szara myszaa
w mojej szafie nie ma nic modnego... niby kupuje w sieciowkach ale zawsze najtansze i najbardziej potrzebne i praktycznie rzeczy...

Gość fseftefg
gdzie ty te 'modelki' widzisz? bo u mnie jest wiele przecietnych, wlasnie tych ladnych jest malo

Gość zalamanaonochala
szara mysza napewno nie ejst tak zle :) U mnie tez słabo z kasa na ciuchy aczkolwiek zawsze znajdzie sie cos taniego:) w sieciowkach jak sa wyprzedaze naprawde fajne rzeczy mozna upolowac:) ostatnio w terranowie kupilam fajna bluzke za cale 6.90 :0 spodnie tez wsieciowkach kuje ost w new jorkerzee za 39.90 z atyle samo tam kurtke :) po prostu trzeba szukac szukac szukac i lubic to:) tez mam nawyk porownywania sie z innymi dziewczynami, ale tak naparwde napewno nie sa wcale takie idealne Gdzie miueszkasz :)? bedziemy razem chodzic na zakupy:D A co do facetow to napewno ich sponsorzy;p

Gość fseftefg
i jeszcze poza tym studenciny nie nosza takich drogich ciuchow, raczej srednio drogie i z placu, nie trzeba byc bogatym, zeby miec ladne ciuchy

Gość szara myszaa
hahaha :p mozliwe ;) mieszkam kolo wawy, a najczesciej kupuje w zlotych tarasach i "wars i sawa".

oj dziewczyno, przestań ! umaluj się , ubierz i o tobie też tak ktoś powie . przyglądnij się lepiej a zobaczysz ze nie są takie cudowne i mieszkają w ciasnych obleśnych norach w bloku.

Gość fseftefg
w sumie to wystarczy byc szczuplym, bo wiele ladnych ciuszkow jest na te chude

Gość szara myszaa
ale ja dbam o siebie! staram sie ladnie wygaldac ale mi nie wychodzi.... moze jak schudne nabiore pewnosci siebie...

Gość bystry chooj
bierz pod uwage to ze ludzie przewanie stroja sie do tych galerii coby sie pokazac

Gość zalamanaonochala
moze tylko tobie sie wydaje ze Ci to nie wychodzi:) A nuż te dziewczyny mysla to samo o Tobie co ty o nich ;)

wspolczuje ci ,ja tez kiedys nie mialam kasy rodzice zawsze na mnie żydzili ,wydajesz 400zl na3-6miesiecy a ja wydaje tyle w jeden weekend. Ale zycze ci zebys miala kiedys tak dobrze jak ja :) a tak wogole to wal te wszystkie paniusie:) powinnas miec na nie wszystkie wyjebane i myslec optymistycznie .Facet ktory cie pokocha ,nie bedzie przynajmiej pustakiem bo nie bedzie cie kochal za wygld:. Wybacz spalilam sie z mezem trawka;) i mopze cos nie tak to napisalam .....ale nie mialam nic zlego na mysli;)

Gość nylon79
jenifer skad jestes slicznotko?

Gość szara myszaa
no nie wiem... moze nie wygaldam najgorzej, ale podziwiam te kobiety.... mam bardzo niską samoocene. zawsze mi sie wydaje ze wygladam najgorzej ze wszystkich.

Gość fseftefg
nie wiem, co ty masz, ze sie im przygladasz, mnie obcy ludzie zazwyczaj nie obchodza

Gość nie chce mi sie logować
ah dziewczyny, przstańcie się dołować. Zazdrościsz innym urody, poszperaj w internecie o makijażu, sztuce malowania, wyeksponuj to co masz piękne, odżywiaj się zdrowo. Co do ubrań kup jakieś tanie sweterki czy koszulki i je przerób, obszyj górę swetra perłami czy koronką, możliwości jest wiele, trochę kreatywności. UWIERZCIE W SIEBIE BO KAŻDA JEST PIĘKNA

Gość jolkajolkajolkajolkajolka
jenifer to ile ty masz lat skoro masz meza?? Wygladasz bardzo mlodo

Gość szara myszaa
dzis kupilam marynarke za 170 zl bo ide na slub i nie mialam co zalozyc do sukienki i mama jest zla na mnie ze tyle wydalam.. moim problemem jest to ze ja nie umiem dobierac ciuchow ...

Gość nie chce mi sie logować
to opisz swoją sylwetkę

Gość fseftefg
z dobieraniem nie ma problemu, jesli nosisz dzinsy, to do nich praktycznie wszystko pasuje

Gość załamanaonochala
To znajdz sobie dobra pomoc podczas zakupow nie chodz sama zawsze pytaj o zdanie jak w danej rzeczy wygladasz;)

Gość szara myszaa
to nie tylko o sylwetke chodzi, ale tez o to ze nie wiem co do czego bedzie pasowac... mam 164 cm, duzy biust, wciecie w talii, grube uda i ramiona, zgrabny tylek i brzuch troche za bardzo odstający...

jestem mloda mam 23 lata:) moj maaz 30:P i mamy jeszcze 3 letnia coreczke;P tak -a raczej nie!!!!-:) zaszlam w ciaze majac 19 lat a urodzilam majac 20! z moim pierwszym facetem ktory jest moim ukochanym mezem i ojcem mojej corki ,mezem od 9 miesiecy a ukochanym od 5 lat..ale jestem tworcza po paleniu hahah

Gość szara myszaa
nie nosze dzinsow raczej. mam dwie pary.. jedne sa za szczuple a drugie maja prosta nogawke i nie pasuja do obcasow, a nie lubie chodzic a adidasach czy balerinach.