Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitka_28

szkoła rodzenia - jaki koszt?

Polecane posty

Gość czikitka_28

witam, ile kosztuje szkoła rodzenia za ile spotkań? czy zależy w jakim mieście?

Gość pani doktorowa
kielce - 6 spotkań po dwie godziny każde, 350 zł jak zapłacisz te 350zł to w tej cenie masz również zapłacone wszystkie porody rodzinne(oraz poród w wodzie) jakie tylko będziesz miec, ja zaliczyłam już dwa:) musisz tylko miec w dokumentach ten kwitek

Gość u mnie ...
2 lata temu płaciłam 150 zł za 10 spotkań po 2 godz. - miasto ponad 100 tys.

Gość mieszkam
we wloszech i mam darmowy,obowiazkowy kurs!!!1darmowy porod w wodzie jak i cc oraz znieczulenie.nie wiedzialam,ze Polska to taki zacofany kraj.wspulczuje Wam,ze musicie za to wszystko placic:(

Gość mieszkam
zamiast 1 mial byc!

Gość bialostoczanka2222
bezplatna, cwiczenia od 26 tyg 2 razy w tyg a teoria 8 x 1-1,5 godz z mezem + ok 2 godzcwiczenia i przygotowanie do porodu z mezem

Gość fwefwerf
Nie było mnie stać na szkołę rodzenia ale znalazłam szkołę przy szpitalu, nieodpłatną, i zajęcia były na najwyższym poziomie. :D

Gość gość
Bezpłatne zajęcia! Musiałam złożyć deklarację do położnej i ona była u mnie na wizytach po porodzie. Chodziłam na darmowe zajęcia w chrzanowie i zaczęłam w 25 tyg. (poradziła mi koleżanka, która tam chodziła) Jestem z Trzebini więc miałam rzut beretem. Praktycznie do końca ciąży chodziłam. Najpierw raz tygodniu potem dwa razy w tyg. byłam w grupie 5 osobowej (super warunki, worki sako, wypożyczalnia laktatorów i tego aparatu do łagodzenie bóli porodowych). Super położne i zajęcia, na fajną grupę trafiłam;) Polecam:))

Gość gość
to zależy gdzie. jest multum darmowych zajęć. ja chodzilam we wroclawiu do darmowej szkoły rodzenia. jak się poszuka to się znajdzie, ja nie mam potrzeby chwalenia się ze chodzilam do renomowanej szkoły rodzenia, płatnej z góry :D

Gość gość
Sa mista np moje Elblag gdzie nie ma darmowej szkoly rodzenia. W szpitalu wojewodzkim koszt 130 zl za caly kurs 12-13 spotkan po 1,5 -2 h. Uwazam ze nie jest wygorowana kwota, a chroni szpital przed zapisywaniem sie na zajecia i nie chodzeniem na nie potem.w duzych miastach oferta jest napewno bogatsza i mozna znalesc tansze albo bezplatne zajecia ale w wielu miejscach nie ma takiej wygody.

Gość gość
Gliwice - 7 spotkań, 300 zł

Masakra. W moim mieście szkoła rodzenia w szpitalu jest darmową. Kurs jest bezpłatny, i obejmuje:  10 tygodni (od 26 tygodnia ciąży) w tym: 40 godzin – 2 razy w tygodniu po 2 godziny.

Gość gość
W bialymstoku i w lomzy darmowa:)

Gość mikadorina
co za głupoty zapytaj u ginekologa swojego w katowicach darmowa, spotkania raz na tydzień około 2godzinne, prowadzi często położna, eksperci są zapraszani. spotkań około 8-10. dostajesz darmowe próbki. nawwet 1zł nie dałabym za szkołę rodzenia. wszystko w rzeczywistości wygląda inaczej ale dla odstresowania się można pochodzić, ja chodziłam chyba do 6 spotkań.

Gość gość
gość Bezpłatne zajęcia! Musiałam złożyć deklarację do położnej i ona była u mnie na wizytach po porodzie. Chodziłam na darmowe zajęcia w chrzanowie i zaczęłam w 25 tyg. (poradziła mi koleżanka, która tam chodziła) Jestem z Trzebini więc miałam rzut beretem. Praktycznie do końca ciąży chodziłam. Najpierw raz tygodniu potem dwa razy w tyg. byłam w grupie 5 osobowej (super warunki, worki sako, wypożyczalnia laktatorów i tego aparatu do łagodzenie bóli porodowych). Super położne i zajęcia, na fajną grupę trafiłam Polecam =================================================== Ja jestem z Chrzanowa i mam do Ciebie pytanie czy chodziłaś do szpitala?/bo jest jeszcze szkoła rodzenia w Chrzanowie na ul. Mydlanej, proszę o odpowiedź.Pozdrawiam

Gość gość
Chodziłam do tej na mydlanej, sorki ze teraz ale dawno nie wchodzilam na forum;) pozdr

Gość saba098
Chodziłam na kursy rodzenia we Wrocławiu. Szkoła przygotowuje do porodu oraz opieki nad dzieckiem a dodatkowo oferuje opiekę położnej przy porodzie i kilka godzin po nim. Dobrze jest mieć jakaś bratnią i fachową duszę w tych niełatwych przecież chwilach. http://krainadouli.pl/