Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po_dusia

TANIEC Z GWIAZDAMI

Polecane posty

Podusia-bardzo chetnie jezeli tylko sie zgramy;) Korzystam z kafe poki stary nie jeczy;)Na razie zajety;p

Hihihi... ja też nie lubię jak mój stary jęczy... :D:D:D Dobrej nocki! Już spadam. Pa! 🖐️

Na kawkę, to już zbyt późno, ale na gorącą herbatę z sokiem malinowym serdecznie zapraszam. \_/> 🌼 \_/>

Tak, ja mam, wielką ochotę na mocne expresso! Chyba coś dzieje się z ciśnieniem. 😭 Mocnej kawy mu trza! :D

ja wlasnie pije rozpuszczalana gevalie z mlekiem;) Po-dusia moze cos z cisnieniem?U nas nawet swieci slonce ale wieje,ze malo glowy nie urwie:O

Brzydulko, rozpuszczalną też bardzo lubię. :) Ale gevalie to nie znam. Trzeba będzie wypróbować. :) U nas do południa pięknie było. Tak ciepło i słonecznie. Teraz niebo całe zakryte ciemnymi chmurzyskami. Pewnie deszcz idzie. :( Ciekawe jak daleko od siebie mieszkamy? Ja centrum. A Ty?

Kołobrzeg - piękne miasto! :) Ja prawie Piątek. Jakieś 10 km mam do niego. Na obrzeżach Łodzi mieszkamy. :)

Nie,nie bylam.W Lodzi tez nie Pamietam,ze kolega zawsze sie przedstawial-jestem ze srodka Polski czyli Piatku-tak mi to utkwilo:)

Nie byłaś, a ja w Kołobrzegu kilka razy. W turystycznym regionie mieszkasz. A Piątek to faktycznie geograficzny środek Polski. Na rynku, wielki kamień leży. To tam jest centrum naszego kraju.