Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emptyroms

wysokie modelki i dziewczyny są fatalne, bo mają duże stopy

Polecane posty

Gość Emptyroms

Wiecie co wam powiem? Rozwalają mnie te wszystkie konkursy piękności z wysokimi laskami na czele!! Przecież te panny mają we większości rozmiary stóp powyżej 40!! Przecież taka stopa u laski jest odrażająca, niekobieca i kojarzy się najczęściej z szeroką i rozwartą waginą :( Oczywiście zdarzają się wyjątki i panna o wzroście 180 cm potrafi mieć 39 rozmiar i uważam że to jest spoko. Nawet i te 40 też nie jest źle, ale od 42 w górę to już tragedia!! Taka laska NIGDY nie będzie miała u mnie ŻADNYCH szans!!

Gość ooo tak duże stopy
u szczupłej wysokiej laski są fatalne!! Jeszcze jak laska jest gruba i ma dużą nogę to zrozumiałe, ale taka o figurze modelki, szczupła z nogą 43 to masakra... :(

Gość brzydalllllll21
a czy u dziewczyn "wytepuja" az tak duze stopy?

Gość kwiat lotosu 13
poziom autora - bezcenny.

Gość Emptyroms
Sorry, ale jakoś nie wyobrażam sobie masować stopy kobiecie, która ma rozmiar 40 w górę. Jak chce laska aby facet pomasował jej stopy, to niech sobie na to zasłuży przyzwoitym rozmiarem, a nie kajakiem!!!

Gość Emptyrooms
@Czarna_porzeczka_89 niech zgadnę, masz kajaka powyżej 40 ? :) Serdecznie Ci współczuję, na serio!!!

mam 40 słońce, więc chyba się jeszcze nie zaliczam do tych odrzuconych przez Ciebie... a może się mylę? Każdemu może się coś innego podobać, ale nie musi od razu wyśmiewać się z innych... to mnie w Tobie drażni... Może to jest Twój sposób na ukrycie własnych kompleksów?

Gość Emptyroms
@Czarna porzeczko, po prostu dziewczyny co mają duże stopy, są najczęściej zbyt bogato obdarzone przez naturę między nogami. I taka dziewczyna ze stopą powiedzmy 43 jak się podnieci, to zrobi się jej taki otwór, że naprawdę trzeba mieć grubego we wzwodzie przynajmniej na te 6 cm średnicy, aby było jakiekolwiek tarcie. Ja takiego morze mam (nie wiem, nie mierzyłem), ale nie ukrywam że NIEZBYT PRZYJEMNIE byłoby mi kochać się z szeroką laską i długą na ponad 16 cm!!

Gość shazz
ja mam 180 cm, rozmiar buta 41, a masażu stóp wręcz nienawidzę i po kłopocie. i nie bój żaby kochany, żadna z nas, kajakowych dam, nie pragnie kontaktu z Tobą, więc jesteś bezpieczny :D

Gość shazz
aha i ciekawostka taka dla Ciebie - nie każda wysoka kobieta ma długą i szeroką pochwę :P ja mam krótką i wąską, dlatego preferuję rozmiar europejski, a nie maczugę jakąś co by mnie rozerwała na pół :P

Gość Emptyroms
@shazz, rozmiar europejski preferujesz czyli we wzwodzie: 17 cm długości i 6 cm grubości? Jeśli tak to spoko, ja mam właśnie coś około tego (może trochę więcej). Ale jeśli wysoka dziewczyna ma 180 cm i stopę powyżej 40, to NIGDY nie będzie w stanie podniecenie krótsza niż 15 cm i węższa niż 5 cm średnicy, dlatego mały penisek 15 cm we wzwodzie i chudy na 4 cm średnicy byłby dla takiej laski śmieszny i niezadowalający!! :P

Gość kiedys jak
chodzilam jeszcze do szkoly to porownywalo sie rozmier nosa u facetow do czlonka.A teraz autor usiluje wmowic nam,ze ta co ma duze stopy to zarazem posiada szeroka i wielka pochwe jak jaskinia jakas? Kochaniutki a tornister spakowany na jutro?I w ogole co to za jakies segregowanie ludzi na tym kafe.zawsze sie jakis inteligent doczepi jak nie do wzrostu to do rozmiaru.A slowo akceptacja slyszal?A wie co znaczy ?

tzn. że każdy facet co ma duży nos ma "dużego"? Wierzmy w pierdoły to daleko zajdziemy... I tak te wszystkie idiotyzmy Cię nie usprawiedliwiają i naprawdę dziwię się, że któraś z Tobą w ogóle chce sypiać. A może żadna nie chce... przecież to tylko kafeteria, nie wszyscy mówią prawdę

Gość shazz
Emptyroms hmm, to ze mną chyba coś nie tak jest pod kątem anatomicznym, bo właśnie taki mniej więcej rozmiar preferuję, 17-18 cm i jakieś 6-8 grubości, i powiem Ci, że czasem odczuwam lekki dyskomfort podczas stosunku, tak jakbym była jakaś za krótka haha ale gin nic nie mówi, żeby moja budowa była nienormalna, więc chyba jednak nie każda wysoka jest taka długa :P

Gość Emptyroms
@shazz i bardzo dobrze :) Byłabyś idiotką, jakbyś preferowała nędzne 15cm we wzwodzie i ledwo 4 cm grubości. W końcu natura nie obdarzyła Ciebie skromnie i Twój kanał pochwowy ma około 17-18 cm, więc penis powinien być we wzwodzie conajmniej taki długi i gruby jak Twoja pochwa w stanie podniecenia!!

Gość shazz
Emptyroms idiotka czy nie, z seksu chcę mieć satysfakcję :D ale wiesz co? tak się zaczęłam zastanawiać...choć na brak powodzenia jakoś mocno nie narzekam to jednak szczęścia do związków nie mam. myślałam, że to z powodu wzrostu, jeśli już skupić się na fizyczności, ale może problem tkwi w tych moich stopach rozmiar 41?? jak myślisz?? ;)

Gość kobiety mają przeciętnie rozmi
iar pochwy między 15 a 20 cm długości i ok 5-5 cm w stanie podniecenia i to nawet niskie, więc nie rozumiem co was tak dziwi :)

Gość szklankamleka555
to jest jakis absurd mam 180 cm i wzrost nie ma nic do rozmiaru pochwy!!! napewno nie mam takiej wielkiej cipy co to wogule za pierdolenie zawsze bardzo dobrze czuje swojego partnera mimo ze ma niezbyt duzego ale dla mnie jest w sam raz!!!!!!!

Gość shazz powiedz proszę
Faceci, z którymi się kochasz mam nadzieję są od Ciebie wyżsi, zgadza się ?? Jakoś nie wyobrażam sobie, aby laska o wzroście 180 cm posuwała biednego kurdupla o wzroście 170 cm albo mniej :( To musiałoby być dla tego kogoś poniżające i bardzo niemęskie jak wyższa laska góruje w łóżku nad niższym :(

Gość Emptyroms
Gwoli ścisłości podam wam teraz rozmiary długości penisów we wzwodzie według kobiet: 20 - 25 cm - duży 18 - 20 cm - przeciętny 16 - 18 cm - dość mały 14 - 15 cm - mikro, nienaturalnie mały

Gość szklankamleka555
co to wogule za teoria to tak jakbym teraz stwierdzila ze niscy maja malego a wysocy duzego hahaha

Gość ale generalnie wkurza mnie
Kiedy wysoka laska znęca się nad niskim kolesiem uprawiając z nim sex. Współczuję kurduplom co mają około 170 cm, bo dla takiego to tylko naprawdę BARDZO mała i niska byłaby OK, a nawet takie wolą wysokich :P

Gość shazz
jeden był niższy :P miał jakieś 174 cm i był zachwycony moimi długimi nogami :D

Gość ale generalnie wkurza mnie
@shazz, ale 174 cm to nie tragedia. Jakby miał 169 cm to jestem pewna że byś z nim nie poszła do łóżka. Bo jakbyś z takim poszła to znaczy że jesteś bardzo pusta i wredna i lubisz się znęcać nad gorszymi, słabszymi niskimi facetami!!