Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emptyroms

wysokie modelki i dziewczyny są fatalne, bo mają duże stopy

Polecane posty

Gość niunka77799
musisz miec kompleksy czlowieku

Gość shazz
hahaha no nie na bardzo niskich nie zwracam raczej uwagi, nie przesadzajmy :D jednak nie zgodzę się z Tobą, co do stwierdzenia, że byłabym pusta kochając się z takimi niskimi, nie widzę tutaj żadnej zależności po prostu. dla mnie puste są kobiety, które skreślają faceta o dwa centymetry niższego od siebie, argumentując "jak to będzie wyglądać"

Gość zadna wysoka saanująca się
dziewczyna, NIGDY nawet nie spojrzy na kolesia o wzroście około 169 cm!! A jeśli nawet, to oznacza że się nie ceni i jest po prostu głupia sadystka :(

Gość Facet prawd wam powie
To co napisal autor to smutna prawda Dla mnie dziewczyna jest zdyskwalifikowana w przed biegach jesli jej stopa ma 40 lub wiecej 39 to ostateczna granica choc 36,37 to idealne wymiary

Gość ale generalnie wkurza mnie
@shazz cieszę się żeśmy się dogadali, mądrze mówisz :) Ja z kolei uważam, że każdy koleś skrajnie BARDZO nienaturalnie niski o żałosnym wzroście 169 cm lub poniżej NIE POWINIEN w ogóle mieć dziewczyny i uprawiać sexu. A jak już, to tylko w agencji. Sporo dziewczyn popiera moje zdania, na szczęście takich kurdupli w polsce jest bardzo mało :)

w ogóle zamknijmy wszystkich, którzy nie mieszczą się w granicach idealnego wzrostu, idealnych stóp, idealnych wag i innych idealnych rzeczy w więzieniach! Po co mają chodzić wolno! rozbrajacie mnie wszyscy :p

Gość Facet prawd wam powie
Mam 186 czy to dobry wzrost jak na faceta(szczerze prosze)

Gość ale generalnie wkurza mnie
Po prostu, wzrost zbliżony do poniżej 170 cm u faceta to kicz, iście kaczyński i nieseksualny żenujący. Czarna Porzeczka, przecież do cholery powinnaś się ze mną zgodzić, każda w miarę wysoka szanująca się dziewczyna NIGDY nie powinna nawet spoglądać na kurdupla!! A jak już to TYLKO z pogardą!

Gość oko lokooo
myślę, że straszniejsze jest jak taka o wzroscie 165 nosi nr 40 - wtedy to jest tragedia - wielka nieproporcjonalna gira, ja mam 170 i noszę 37/38 - więc w porównaniu do wzrostu mam małą stópkę :)

Gość shazz
ale generalnie wkurza mnie oj, sadysta z Ciebie :D :P daj chłopakom poużywać, oni też chcą :P chociaż fakt, takie krasnale nawet tym naprawdę niewysokim kobietom się nie podobają, bo są za niscy do szpilek :P

Gość shazz
Facet prawd wam powie tak, masz dobry wzrost jak na mężczyznę :) nie za dużo, nie za mało, w sam raz dla pani 170 - 175 cm :)

Gość motylek78789
tak jak dla mnie 186 to super wzrost na faceta mysle ze duzo dziewczyn tak uwaza

Gość Emptyroms ale z ciebie zryty
dekiel! Masz problem? Mówisz co najmniej jakby 90% kobiet miało 180cm wzrostu, 43 rozmair stopy i jesteś skazany na te-twoim zdaniem-rozklapiochy, w czym problem? ktoś ci każe bzykać się i masować takiej stopy? A może Ty masz 160cm i dlatego tak mówisz, co? Istnieją na pewno faceci, dla których taka kobieta z nr 43 będzie dla niego ideałem i rozmiar stopy w ogóle nie będzie przeszkadzał. Ja mam 176cm, 55kg i rozmiar stopy 39. Nie podkreślaj wciąż jakiego to ty masz dużego kutasa-niekoniecznie musisz mówić prawdę. A ktoś udowodnił to,że wysoka kobieta ma dużą pochwę???? Skoro tak, to u faceta: duży nos-duży... Mały nos-mały... Duża stopa=duży... Mała stopa=mały... Duże dłonie...itd? Jest w tym sens? Raczej nie. Analogicznie do twojego myślenia=facet który ma 180 lub 190 i stópkę rozmiaru 40, a tacy się zdarzają i co? jeśli się komuś podoba to wszystko jest ok. Rada dla ciebie: unikaj oglądania pokazów mody:) Życzę ci abyś zakochał się bez pamięci w modelce 180 i 43 stopa i żeby miała DUŻĄ CIPKĘ :D

przecież zgodziłam się z Tobą - do więzienia z nimi :P oj baby baby, owszem fajnie jak chłopak jest wyższy, ale jak mi na kimś naprawdę zależy to jego wzrost mam gdzieś..

Gość Emptyroms
Hahaha, a życzcie sobie, ja W ŻYCIU się nie zakocham w takiej kajakarce :P

Gość shazz
Emptyroms hahaha jaka szkoda :P a już liczyłam na wielką miłość i satysfakcję gwarantowaną :P :D

Gość Andreeea
WY JESTESCIE POSRANI :O o ja pierdole.. ten świat spada na psy już kompletnie.. jaja sobie robicie? jestem pewna,ze ten temat założyła jakas zakompleksiona idiotka(bo faceci na szczęscie są mądrzejsi i nie mają takich tematow jak stopa kobiety,czy jej wzrost,bardziej mówią o dupie,kształtach,cyckach i blacharach..) po 1. nie ma reguły to tak jakbym brzydziła się dziewczyny ,która ma 165(niezbyt wysoka,powiedziałabym,ze niska jak na dorosłą kobiete) i ważącą 80kg ..dla mnie to gigant i co ? czy niska,czy wysoka i taka i taka może być brzydka,zanidbana bądz piękna i kobieca.. co do stopy .. mam to szczęscie,ze bozia mnie obdarowała 38-39 ,ale nie załamałabym się gdybym miala te 42 .. no co mi pozostaje? kupić fajne buty .. szukałabym,aż bym znalazła.. akurat nie stopy tu mnie obrzydzają,ale wasze chore pojmowanie i zaniedbane kobiety,którym cuchnie z ryja i są pryszczate (w żaden sposob nie zwalaczając tego) .. to jest dla mnie obrzydliwe,a nie fizjologia człowieka..:O IDIOCI.

Gość Andreeea
poza tym zauważyłam,ze odkad powstał program top model to laski zaczęły zakładać tematy typu " chude jest brzydkie,wysokie to szkarady itp." bo co? bo zjechali ostatnio laske,która przyszła do programu i miala ledwo 164cm ? w dodatku była przy kości? no to po jaką cholere idzie do takiego programu .. przykro mi bardzo,ale nie bez powodu wybierają na modelki takie,a nie inne dziewczyny .. poza tym mówcie co chcecie i wymieniajcie eve longorie(która ma piękna urode ,a nie wzrost czy figure) .. nigdy takiej nie dorównacie ..każda z was się pogrąza zakładając takie tematy ..naprawde ,aż żółć z was wyłazi :O wstrętne zazdrośnice .. zróbcie coś w koncu ze sobą zamiast się użalać i każdą objeżdzać po kolei.. widziałyscie siebie? macie lustra ? zero kobiecości,naturalności ...

Gość Andreeea
Ale to że koleś co ma około 169 cm to dno to z tym się zgodzę :) Nienawidzę niskich, facet powinien być wysoki, nie ma nic gorszego niż kurdupel poniżej 170 cm!!!

Gość Andreeea
no podszywaj się głupia kretynko ;) mam wyjebane na kolesia wzrost ma miec o czym ze mną rozmawiać i mieć czym mnie zaintrygować.. wiadomo paszczetów z brzuchem piwnym nie lbuie ,a to tylko dlatego,ze wiem,ze może coś z tym zrobić,a jak nie ćwiczy i myśli,ze cały świat nalezy do niego to się z takich zwyczajnie śmieje:)

Gość emilyjkka
co za durny temat......dyskusja sie ciagnie a mądrali nie brakuje! mam 180 cm wz i rozmiar 41, moj chlopak lubi moje stopy, sa proporcjonalne. NORMALNE. natomiast jelsi chodzi o bzykanie.. ja niecierpie dlugich penisow, bylam kiedys z facetem ktory mial sporego i wymigiwalam się jak tylko moglam od sexu poniewaz nie sparwialo mi to przyjemnosci, za gleboko wchodzil przez co czulam dyskomfort i nie czesto mialam orgazmy, natomiast teraz jest idealnie, kazdy sex ma final i zawsze czuje ze mu zalezy na mojj przyjemnosci, a ON nie ma duzego. i naprawde dobrze mi z tym, nie wyobrazam sobie milosci francuskiej z jakims konskim gigantem, fuj. takze autor tekstu moze sie udlawic tym swoim osprzętowaniem. nie badz taki pewny siebie, bo tak sie tylko mowi ze DUZY jest najlepszy. Najwazniejszy jest obwod a nie dlugosc...pff

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 163 , stope 37 i jestem zadowolona ;) a jak chce być wysoka prosze bardzo obcasy 10 cm i mam 173 :P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
emilyjkka- dokładnie.. moj tez ma nie dużego ,a wole go niz seks z byłym

No ale to normalne, że jak jest wysoka dziewczyna to ma większy rozmiar stopy, bo to by wyglądało co najmniej śmiesznie, że laska o wzroście 180 ma rozmiar 36, nie sądzisz ?? Ja mam 173 cm i 39.

Gość fanka a co zrobisz
tyle ze temat z 2010 ....jaja ,ale glupie jestescie

Gość dziewczyna222
ja mam 180cm a rozmiar buta 37 lub 38 a mam koleżankę co ma 168 a buty w rozmiarze 41 więc nie ma tu reguły

Gość żadentamhejter
uważam, że facet który zaczął temat zachowuje się jak totalny frajer. Ktoś tu wspominał że być może ma kompleksy, ja się zgadzam. Może jesteś za niski, masz rozmiar stopy 41 i niezbyt natura Cię obdarzyła tym co masz między nogami.. A jeżeli masz problem to szukaj dziewczyny co ma 150 i rozmiar nogi 35 ;) ,, Sorry, ale jakoś nie wyobrażam sobie masować stopy kobiecie, która ma rozmiar 40 w górę. Jak chce laska aby facet pomasował jej stopy, to niech sobie na to zasłuży przyzwoitym rozmiarem, a nie kajakiem!!! " Facet co Ty piszesz.. zasłużyć ? ma odciąć sobie palce u nóg? Naprawdę jesteś zabawny.. Zastanów się parę razy nad tym co napisałeś. No i pisze się ,,może".. Zamiast zajmować się głupotami i tępą gadką, zajrzyj do słownika. Pozdrawia atrakcyjna dziewczyna ze wzrostem 184cm i stopą 44 ;)