Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieziemsko zazdrosna

Mój mąż jest adorowany przez ...

Polecane posty

Witam wszystkie kafeterianki. Mam pewien problem i zupełnie niewiem jak go rozwiązać. Mój mąż ma przyjaciela z którym dośc często się spotyka (jeszcze z lat studenckich). Od jakiegoś z przyjacielem pojawia się jego żona i się dziwnie zachowuje. Zachowuje i ubiera się jak nastolatka, na dodatek adoruje mojego męża. Jestem troszkę zaniepokojna, bo nie będę kłamać, że jest atrakcyjniejsza ode mnie (nieznaczy, że ja jestem jakaś brzydka). Nie wiem co robić, zupełnie działa mi to na nerwy. Może to fałszywy alarm, ale co powinnam robić?

Gość gienia007
pogadaj z facetem mlodej galerianki :) on powinien jej zwrocic uwage

unikac znimi kontaktu ,a jak bedzie to robic perfidnie to jebnac jej w ryj:) a faceta wczesniej wypyac co o niej sadzi jak bedzie ja bronil ze prrzesadzasz to jemu kop miedzy nogi:)pokaz klase kobiecino niech obudza sie w tobie brzemienne dzwieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) to bylo godne podziwu potwierdzcie haha

Jesteśmy w tym samym wieku. Ale co mam powiedzieć? "Nie przychodź z nią" ...

No jak to co? Pokazać facetowi że jesteś od niej lepsza. Ładna bielizna, romantyczny wieczór i fajny, namiętny seks sprawią że ona może mu wypinać gołe poślady a i tak nie zwróci na nią uwagi w ten sposób jaki chce. To lepsza metoda, niż jakieś podchody. Tak myślę, że to podziałałoby na mojego faceta, gdyby jakaś hotka znalazłaby się między nami... Przynajmniej chce w to wierzyć :P

Nie mam żadnych kompleksów, ale muszę przyznać to, że jest ode mnie naprawdę ładniejsza - wysoka, szczupła, ładna twarz. Gdyby się zawzięła ... chociaż jak kocham, to ufam mu ...

Gość shazz
ja bym taką jawnie adorującą mojego mężczyznę kobietę wzięła na stronę podczas któregoś spotkania i delikatnie, acz stanowczo wybiła jej go z głowy. najlepiej zaczekaj na taki moment, kiedy Twoim zdaniem będzie się do niego mizdrzyć, po czym pod pretekstem np. pójścia do toalety weź ją za fraki i wytłumacz, w czym rzecz, jak Ty to postrzegasz i że sobie takiego zachowania z jej strony nie życzysz. a jak nie załapie to za kudły wytargaj i tyle :D

Gdyby normalnie się zachowywała (ubiór - każdy ma swój styl, ale jej mizdrzenie się ...), nie miałabym zastrzeżeń. Ale ten jej uśmiech, śmiech i wlepianie wzroku w mojego faceta ...

Może i kompleksy autorki... W każdym razie moja kobieca intuicja dotychczas mnie nie zawiodła, więc autorko jeżeli nie wariujesz w towarzystwie każdej ładnej kobiety coś może być na rzeczy. Nie zaszkodzi uważniej obserwować panne

Gość shazz
Szpilka100 dziękuję ;)

Gość trzymaj reke
na pulsie.Mnie maz zostawil dla o 7 lat starszej i 7 razy mniej atrakcyjniejszej ode mnie kolezanki.po prostu cos miedzy nimi zaiskrzylo,inna sprawa ,ze miedzy nami nie bylo dobrze,ciagle sie klocilismy.i pamietaj ,ze kazdy facet fajnie sie czuje adorowany i niestety niektorzy korzystaja.jezeli ona robi to perfidnie na Twoich oczach i jestes pewna ,ze nie jest to tylko sympatia to zareaguj

Gość malinowa_wareczka
Nic bardziej nie działa na nerwy innych głupych ci....p jak robienie tego samego co one:P Ubierz sie ładnie i tez zagaduj jej faceta.

Nie wariuje. Na imprezach pozwalam mojemu mężowi nawet zatańczyć sobie z inną. Naprawdę nie wariuje na widok każdej, tylko jednej, co nie umie się zachować.

Gość a ja bym niby w żartach
przy jej mężu powiedziała że chyba "zacznę adorować twojego męża tak jak Ty mojego ;)" wtedy pójdzie jej w piety a jej mąż będzie miał na nią oko. A ona zrozumie że widzisz co się dzieje. Jak to nieposkudkuje to wytłumacz jej na "osobności" że jej zachowanie Ci się nie podoba ajeśli nie zrozumie to powiedz przyjacielowi męża aby przychodził sam. A co Twój mąż na to???? Powiedziałaśmu o tym??