Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak na prawde samotna.

Życiowa porażka

Polecane posty

Witam Nic mi w zyciu nie wychodzi, wiem ze to tylko wyłącznie moja wina... rodzina..hm co można o niej powiedziec..żadnego oparcia nic w nich nie mam ..nigdy nie usłyszałam ze jestem dla nich ważna ani nic.. wieczne awantury, wieczny krzyk, wieczny płacz...Znalazłam chłopaka jestem z Nim pół roku , pokochałam pierwszy raz w życiu i znów sie wszystko wali.. kiedys czułam sie dla Niego ważna i czułam że mnie potrzebuje,, teraz już tego nie ma.. wie jaką mam sytuacje w domu i że potrzebuje oparcia to on sobie wyjezdza i wraca po 5 dniach i w ogole nie dąży do spotkania ze mną, czuję sie tak mu ostatnio obojętna ...poprostu siedze i rycze.. wiecznie coś jest ważniejsze.. a to to a to tamto musi zrobić i zawsze ja na końcu ..muszę z Nim porozmawiać ale nie bardzo wiem jak zacząć, z zewnątrz jestem niby twarda dziewczyną a w środku to na prawde taka cieplA klucha ze mnie.. wszystko sie zmieniło .. :( brakuje mi go

ależ żeś mi doradził ...

up...

Gość wspolczuje ci ..
ale w zycuy trzeba radzic sobie sammu zeby miec sile i hart oczywiscie wazne jest wsparcie ale nie opieraj sie tlko na nim znajdz cel w zyciu zeby sie wyrwac od rodziny- ucz sie i wyjedz na studia

Gość bumba
Odpuść sobie tego faceta, jemu na tobie nie zależy. taka prawda. sugerowałabym że ma już kogoś innego na oku. o czym zapewne wkrótce się dowiesz bo jeżeli mu z nią wyjdzie, to tobie jako kołu zapasowemu, podziękuje.

Gość abcdefghijklmnoprs
Oj wy wszystkie jesteście kurna samotne i nieszczęśliwe. Jak czytam takie biadolenie to nerwy mi puszczają bo do kurvy nędzy same sobie tak życie ułożyłyście a potem narzekacie a druga sprawa to wasze złudne wyobrażenie życia, związków itp na wzór filmów amertykańskich które skutkuje wiecznym niezadowoleniem ze swojego losu przez większość życia.

Gość oaoalalaknadevyf ev
hgdwbfd

Gość tak na prawde samotna
zobaczymy co czas pokaże, dzis zamierzam z Nim porozmawiać o tym wszystkim, znajądz Go to zacznie się wykrecać i gadać ze coś sobie w mawiam , trzeba znależć w sobie siłe, postawić cel i dążyć do niego