Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy koszulka

Kupiłam sexy koszulkę, trochę się wstydzę w niej pokazać

Polecane posty

Gość sexy koszulka

Jestesmy ze soba długo ale jakos nigdy nie prezentowałam mu się z koszulkach... jedynie co to nowy stanik/majteczki. Ale pewnego dnia mnie cos wzielo i kupiłam czarną prześwitującą koszulkę, lekko za pupe, rozcinana z przodu tak że troszke brzuszka widać... ogólnie mi sie podoba Ale... hmm jak mu się w niej pokazać? szczerze to troche sie wstydze :P Chciałabym mu co jakis czas fundowac takie pokazy ale nie wiem czy sie przelamie, nie wiem jak sie zachowac co robic. Pozniej jak juz jestesmy w lozku to problemu nie ma, kłodą nie jestem i tu juz problemów nie mam Gorzej jeśli chodzi o różnego rodzaju prezentacje, może jakieś rady? z góry dziekuje :)

Gość sexy koszulka
Wierz mi, że koszulka jest ładna:) Ja w niej też całkiem spoko wyglądam :P Może doradzisz jak powinna sie zachować kobieta by spodobać się mężczyźnie podczas takiej prezentacji?

Bądź naturalna. Najlepiej poćwicz na sucho. Żeby się spodobać musi to być tak troche niemoralnie, ale to zależy co jaki facet lubi.

Gość sexy koszulka
Mój chyba woli jakies koszulki właśnie... W przebieranki sie nie bawimy (póki co) :P Chcialabym zeby bylo delkatnie, zmysłowo. Myslalam zeby bioderkami troche przed nim pomachac ale tez sie wstydze:/ Kurcze a w łóżku to nigdy mi wstyd nie jest i szaleje na ile mam sił :P

Jeśli nie eksperymentowaliście jeszcze to może spróbujesz na niewolnika. Skrępować go i wtedy, ale wiesz nie znam go i nie wiem co lubicie:P

idź na żywioł takie wyreżyserowane wygibasy są sztuczne