Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULA000

młodzi ludzie bez zębów

Polecane posty

Gość PAULA000

Czy zdarza wam się widzieć młodych ludzi z dużymi ubytkami zębów? Mnie na przykład ostatnio spodobał się pewien chłopak, ale strasznie wyglądał bliżej:/ nie miał paru zębów akurat z przodu

Gość Zdecydowanie upoważniona
To znaczy, że łobuz i mu wybili.

Gość Gandalf Grey
mam w odbycie siwe włosy

Gość PAULA000
Albo nie myl nigdy zębów

Gość u mnie w mieście młodzi
od 23 lat potrafia nie miec 2 górnej ,nie mówiąc już o paniach w wieku 30pare, które chodzą z ułamanymi pionowo zebami( taki szpic) albo uroczo ułamaną 3 i z widocznym korzeniem i kawałkiem zeba przy dziąśle,jak się usmiechaja mam ochotę zwymiotować ,żęby z masakryczna czarna próchnicą to standard

Gość PAULA000
:/ BLEE nie rozumiem jak w wieku 20 paru lat można mieć tak dramatyczne zęby

Gość agaciania
ja dziś spotkałam chłopaka w wieku 20 lat i z przodu nie miał czterech zębów!! masakra

Gość assassssssss
moj maz nie ma dwoch zebow u gorze z przodu. wysylam go do dentysty

Jaka masakra?! Powinnyście się cieszyć! /Takie waleczne samce na was zwracają uwagę. piąchy i zęby starte na niejednej bitce :D Tacy to zapewnią wam to jakże potrzebne bezpieczeństwo :D To nic, że prawiąc komplementy przez dziury w zębach oplują was, wszak to też takie podniecające, być oplutą przez prawdziwego samca, to takie władcze :D :classic_cool:

Gość agaciania
co innego jak starsza osoba nie ma jakiegoś zęba. ale jak młoda osoba ma braki w szczęce, to masakra! jak można stracić zęba w młodym wieku?

Gość ja np. nie mam kilku zębów
konkretnie to jednej szóstki i 2 zębów mądrości - czego nie widać. Gdyby chodziło o zęby z przodu na pewno chciałabym to uzupełnić, ale to naprawdę duży koszt. Więc wyobrażam sobie, że gdybym straciła ząb z przodu na pewno przez jakiś czas bym bez niego chodziła, zanim nie nazbierałabym na nowe.

Gość Oliwia*
Ja mam 22 lata i wszystkie zęby, cały komplecik, elegancko wyleczone, tylko dwie plomby i oczyszczone z kamienia. Nie mam pojęcia, jak może brakować w ustach zęba.

Gość ja mam niestety 45
lat ale zeby mam wszystkie w tym tylko dwie plomby, ostatnio nie byłem u dentysty dziesięc lat aż babeczka nie chciała uwieżyć że nie chodziłem gdzie indziej

Gość agaciania
no czyli jednak możliwe, że ktoś posiada komplet ząbków

Gość niestety ale ludzie nie dbają
o zęby. Byliśmy na wakacjach ze znajomym i ani razu przez tydzień nie umył zębów. Brat mojego męża ma 24 lata a z przodu prawie żadnego żęba. Fajki, amfetamina, brak higieny i nie chodzenie do stomatologa. Wyggląda to paskudnie nie mówiąc o wyziewach paszczowych. Na szczęście kontakt ze szwagrem mam ograniczony.

Gość młody wilk
ja ostatnio gadałem z kolesiem, w moim wieku, 17 lat i nie miał górnej jedynki i kilku z tyłu, a inne zęby były żółte i brązowe! maskara normalnie! dodatkowo z ust smród

Gość Oliwia*
Jak już brakuje zęba z przodu to jest okropnie i koniecznie trzeba wstawić, żeby to jakoś wyglądało. Teraz dentyści mają możliwości.

Gość agaciania
ale jak w ogóle można sie doprowadzić do takiego stanu, że nie ma sie zęba?

Gość o ja nie moge
no owszem mozna sie doprowadzic do takiego stanu... a co jak nie ma otwieracza a poblizu, a piwo trzeba otworzyc. to co?? no jak?? Zebami.

Gość agaciania
to co? ty też zaliczasz sie do zbrakowanych i bez zębów?

Gość do fachowca
od rwania lub wyrywania już więcej nie pójdę i nigdy w poniedziałek, gdy fachowiec jest jeszcze zamroczony po niedzielnym grillu i za dużo wypił, owszem strzelił zastrzyk aby nie bolało ale chyba będąc nawalony usunał zdrową górną jedynkę a gdy trochę się ocknął to dopiero pokazałem, nie ten do wyrwania zatem teraz robotę ma fachowiec od protetyki, czyli jestem o 3 tys. zł. do tyłu za matoła tak zwanego dentystę chyba z dyplomem ale dyplom raczej kupił na bazarze Szpital w Warszawie przy ul. Szaserów to najgorsze góóówno jest teraz, zbieranina doktorków na praktykach, unikajcie tego

Gość o ja nie moge
ja mam wszystkie zeby. procz zebow madrosci :P ale widzialam, co sie w akademikach dzieje.tu smutne. ale prawdziwe.rzeczywistosc nie jest kolorowa

Gość zakryk
Sam nie miałem górnych jedynek, ale mam od ponad trzech lat wstawione implanty i jest spoko. Nic nie bolało.

Gość Oliwia*
I ja spotkałam sie w akademikach, jak powszechny jest brak higieny. Chłopak siedział w akademiku ponad miesiąc bez powrotu do domu i przez ten czas nawet nie miał szczoteczki! Szok. Nie myć zębów. A jak go bolał to jadł garściami przeciwbólowe i nic nie robił z tym.

Gość agaciania
ogólnie ze stanem zebów młodych nie jest za wesoło

Gość podrozniczka 28
ja mam taka obsesje ze sobie za 5000 zrobilam koronki a wcale zlych nie mialam , ale to ja taka jestem na zeby ,ja ma ktos wybity to jeszcze luz ale zepsuty to DRAMAT

Gość sipsi
bo chłopy to tchurze i boja się dentysty :)))) moja siostra nie ma zebów dwujek górnych bo jej nie urosły niestety i nosi protezkę

Gość agaciania
a w tych akademikach to na prawde jest szok! ja raz odwiedzałam moja koleżanke, co mieszkała w pokoju z 20 letnią dziewczyną, która miała wyjmowaną szczęke. nie mam pojęcia jak to możliwe