Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa kredkaa

Ciaśniejsza po porodzie

Polecane posty

Gość kolorowa kredkaa

Co się stało z moim kroczem?? Minęło 11 tygodni od porodu a ja nie umiem współżyć z moim partnerem bo strasznie boli krocze. Boli również jak kończę się załatwiać. Do stosunku nie może dojść bo jestem tam chyba za ciasna. Czy jest możliwe żeby lekarz po porodzie mnie za mocno pozszywał albo czy mogło się stać coś z napinaniem mięśni?

Gość kolorowa kredkaa
Nikt mi nie podpowie co to może być??

Gość sensacji szukasz
jesteś pewnie za sucha, a nie za ciasna. Już nie fantazjuj. Żelu obficie na peniora i jazda do wiadra :D

Gość ja mialam tak samo
mialam to samo - polozna zszyla mnie za ciasno i wejscie bo pochwy bylo za male - musialam miec ponowny zabieg i za drugim razem juz wszystko jest dobrze

Gość kolorowa kredkaa
Ponowny zabieg?? czyli co rozetną i znowu pozszywają??

Ja mimo,ze mialam CC to mialam też proby SN i też popękałam,ale dziecko się cofało..No i mnie zszyli,ale dobrze,ale i tak cięzko jest podczas sexu i tamponow juz w ogole nie mogę nosić:-o

Gość madzianka123
bzdury! Nie zostałaś za ciasno zszyta tylko po prostu organizm tak działa po porodzie a jeśli jeszcze karmisz piersia to tym bardziej będziesz ciasna bo macica ci się zaciska. Ja tez tak miałam. Po połogu do stosunku nie dochodziło wcale bo nie bylo możliwosci włożyć penisa do pochwy. Wchodził tylko na jakieś 3cm a dalej sie nie dalo bo bardzo bolała. Gdzieś w internecie przeczytałam że to jest normalne i trzeba próbować to próbowaliśmy i z czasem było coraz lepiej. Tylko nic na siłe. Teraz jestem 3 miesiące i jeszcze nie jest tak jak przed porodem ale już nie boli i penis wchodzi prawie cały.

Gość madzianka123
a jeszcze dodam że do tych prób kupiliśmy sobie taki żel nawilżający