przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 jestes najbardziej pozadana kobieta na forum. i fakt, sliczna jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 spisz?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Jasne, szkoda, że nie widziałeś innego zdjęcia Jennifer. Nieco byś zmienił zdanie co do jej urody... :P Tak czy siak Sonia jest najbardziej pożądana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 widzialem wszystkie ze stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ona nie ma wacka Napisano Wrzesień 19, 2010 A ty przystojniak lepiej usuń to zdjęcie bo takiego brzydala to ja dawno nie widziałem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakochana w...... Napisano Wrzesień 19, 2010 Haha ty durniu juz raz ci kosza dała malo ci:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 o takie kobiety warto walczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Ale ona usunęła ze stopki te, na których wygląda tak, jak normalnie. ;) Na tej teraźniejszej jest ZUPEŁNIE NIEPODOBNA. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 19, 2010 Ona sie dzisiaj zjarala wiec i tak nie odpowiada za to co mowi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 brzydula wpadlas w 18 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 niestety wybij to sobie z glowy ,pozatym tak naprawde jestem brzydka jak tu inni mawiaja ,musisz zobaczyc reszte zdjec zwlaszcza to: http://www.voila.pl/326/gl1at/?1 a teraz lece na sexik z mezem:) bo mi zasnie i dupa blada hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 nie wierze ze en konski usmiech jest twoj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 no to uwierz hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 19, 2010 w co wpadlam bo nie rozumiem?:O pytasz kiedy zostalam mama?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakochana w...... Napisano Wrzesień 19, 2010 O kurwa:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 hahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 brzydula nikt nie chce zajsc w ciaze dobrowolnie w 18 lat wiec wpada. Jennifer opadł mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakochana w...... Napisano Wrzesień 19, 2010 Jen zniszczylas me zludzenia o twej urodzie i klasie:(:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ona nie ma wacka Napisano Wrzesień 19, 2010 Przystojniak --> uśmiech to może i ona koński na tym zdjęciu ma, ale za to ty masz końskie wary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 19, 2010 ale ja mialam 16 lat jak zostalam mama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 no baaaaa moj bogaty maz gustuje w takich paszczurach jak ja ,a takich jest malo ,ladnego mam babola?w lewej dziurce kto mi go wydlubie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 19, 2010 ide z tego topa bo tu jest niesmacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Belle de Fleur Napisano Wrzesień 19, 2010 Przystojniak opisz swoj ideal kobiety chce sprawdzic czy sie nadaje. Nie tylko wygląd!:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Ogólnie daję Jenny jakieś 5/10 także jest ładna, ale na pewno nie tak ładna, jak można by wnioskować po tamtym zdjęciu. :P Poza tym lubię ją. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 nie szkoda ci bylo mlodosci? jennifer ładna jestes uznaje ze to nie twoje foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Borderlineowa no nie pitol ja mysle ze -10 a czuje sie na 6;) tak szczerze ,dla meza mam dyche jak w morde moja strzelił... ale maz to maz zawsze bedzie klamał:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 jak ci tak lepiej to tak sobie tlumacz..:) nawet was u polubilam , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 taka jak jennifer a co do charakterku to lubie wredne zolzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 hehehe ::) no juz wez przestan z tego co wiem to wszystkie tu podrywasz lawinowo:P zwlaszcze zoła jak ich mało o ile dobrze kojarze i sprawdzasz ktora ulegnie ,ten typ tak ma:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet prawd wam powie Napisano Wrzesień 19, 2010 Jennifer mam dobra pamiec pamietam jak kiedys pisalas ze twoj maz zarabia 80 tys w zime i 50 tys w lato .. aktualne:D?? Jaki samochodzik macie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach