Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

mężczyźni nie powinni istnieć

Polecane posty

albo powinno się ich gdzieś zamknąć i wyłącznie pobierać od nich plemniki. istnieje jakaś organizacja seksistowska zwalczająca to cos? :o

Gość Koneser damskich ryjcow
husky idz robic laski

niech zgadne. jakies cos z dyndającym sznurkiem miedzy nogami cie wkurwilo? :o

Gość Facet prawd wam powie
Nie poprostu przypomnialem sobie jak pisalas ze lubisz swojemu facetowi robic laske:D

carrie nie wpierdlaaj sie w rozmowe

a co ma piernik do wiatraka? no do seksu sie jeszcze nadają. to wszystko... :o

Gość fvbgbhnnj
faceci nie zasługują na robienie laski

carrie przeciez to samiec jest. nie wymagaj od niego myslenia :o

Carrie to ty jestes kurwa gdy twoj facet lapie cie za glowe i obsuwa po swoim kutasie jak najgorsze scierwo.Ale ty to lubisz bo blondynki z reguly sa ulegle.

o to kolejny przyklad pokurwionej meskiej logiki. kobieta lubiaca seks i lubiaca sprawiac przyjemnosc swojemu mezczyznie jest scierą. a wypierdalaj stad 🖐️

Niewazne czy obecny , czy byly. Wazne jest to ze gdy robisz facetowi laske , to on ma cie za kurwe...

Gość fvbgbhnnj
to ja psp:classic_cool:🖐️

Powiedz mi husky jak to jest.. ty mu obciagasz,ssiesz,robisz lache , robisz dobrze, w zamian za co?? Za nazwanie cie kurwa??

Gość Ewaldi
ja wiem, najlepszą przyjaciółką kobiety jest druga lesbijka , która potrafi oczarować kobietę i zna się na kobietach i wie w jaki sposób sprawić przyjemność innej kobiecie :)

Gość Kazimieehra Szczuuka
ja już dawno założyłam taką org. tyle że na razie jest tajna i podziemna

Ale dla niego jestes tylko nic nie znaczoca suka... tak to juz jest w meskim swiecie.. Z wami sie o tym nie rozmawia ale na chlopskich wypadach coraz czesciej sie o tym mowi "Za bardzo ja kocham by dac jej zrobic cos tak obrzydliwego"-slowa zakochanych facetow "niech robi mi laske , bo to takie przyjemnie, za kilka lat i tak znajde sobie juz prawdziwa kandydatke na zone"-slowa lekkoduchow dla ktorych jestes worem:(

Gość Ewaldi
fajki chyba nie są w tym momencie najważniejsze ale napis na asfalcie namalowany farbą olejną , jak sądzicie , co zrobi Jolka , gdy jutro zobaczy napis na asfalcie, że JOLKA KURWĄ JEST :)

no bo jestescie pokurwieni o tym pisze wlasnie :D i powinno się was pozamykać ahahah :D "tak bardzo ja kocham, ze nie pozwole jej zrobic cos tak obrzydliwego" no jasne.. bo na to obrzydliwe pójdzie na dziwki.. tak bardzo ją kocha. zdrada będzie wręcz dowodem milosci.. :D

zresztą dlaczego wszystko sprowadzacie do seksu? ja nawet tego nie mialam na mysli. to pokurwione męskie myslenie w kazdej dziedzinie zycia daje się we znaki. seks juz jest tak oklepanym tematem, ze się nic dodać ani ująć już nie da. amen.

Gość tyryryryryrrrrr
szczerze? też kiedyś słyszałam coś takiego, ze jeśli facet jest naprawdę zakochany, ee tam zakochany, jeśli prawdziwie kocha kobietę to nie pozwoli jej na laskę ehh wychodzi na to, że cholernie mało jest tych co kochają prawdziwie... ale to chyba wiadome że większość myśli tym marnym ochłapem mięsa :O